søndag den 20. januar 2013

Svøbt i dovenskab

I virkeligheden har jeg så mange ting, som jeg skal nå, men jeg hænger i min mentale bremse.

Jeg har en fornemmelse af at den måske endda er frosset fast og først tør op engang til foråret?

Der skal mere end en almindelig kraft-anstrengelse til for at få mig op i gear, hvis det da overhovedet lykkedes.

Det er godt at vejen er flad og der ikke er alt for glat i svingene, for ellers tror jeg helt bestemt, at det var gået/ går galt.

En alvorlig kur bestående af jern og d-vitamin er skudt i gang i sidste uge og måske det hjælper. Alene tanken om, at jeg gør noget, hvad som helst, burde hjælpe, så jeg satser på at jeg er oppe og svinge i lianerne lige om lidt igen.

Og nej! Det er vist bare almindelig vinter-træthed, som ikke skal forveksles med hverken tristhed eller depressioner.. bare energi-forladthed blandet op med ugidelighed og et stort behov for bare at sove det meste af tiden, hvad jeg jo ikke kan, når der både er et arbejde og et hjem, der skal passes.

 

En ganske almindelig lørdag aften kunne jeg svinge mig op til at køre en tur i aften-mørket, sneen dalede ned.

Det ser så ikke ud som om det daler, når man kører bil.

kørselisnevejr

Kun bilens lygter lyser op og det er reflekser, der lyser op.

 

Faktisk har jeg altid syntes at det var sjovt at køre bil, når det sneede.

Især da jeg var barn.

Jeg kommer altid til at tænke på de der undervands-tv-udsendelser med Jacques Costeau, som var så populær i min barndom og ungdom.

Jeg elskede bare de udsendelser!

 

 

I al min dovenhed fik jeg lyst til at forsøge at lave en lampeskærm og så var der ikke så forfærdeligt langt fra tanke til handling.

Ideen er set på nettet og så var det jo bare om at gå i gang, da jeg havde tømt en gennemsigtig flaske med demineraliseret vand og der var indkøbt engangsskeer i bunkevis.

lampeskærm

Nu orker jeg så end ikke at rydde op efter mig selv, men der er ligesom ikke andre hjemme lige nu og hvis der var kunne jeg nok ikke lokke dem til det alligevel, så jeg må hellere…

En kop te, et sofa-hjørne, lidt tv og så skal jeg også i seng.. igen, for bremser er frosset uhjælpeligt fast og måske en varm dyne kan være med til at tø den lidt op?

4 kommentarer:

  1. Kusanaq! Du er så kreativ :) Kh Karen "Bech" :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bare en efterligning af hvad andre har gjort før mig, men det er da flot alligevel og hvis jeg nu gjorde mig lidt mere umage, ville det blive endnu flottere, Karen :-)

      Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.