onsdag den 2. januar 2013

Nattekulde

Klokken er lige om lidt 23 og jeg kan faktisk ikke huske, hvad jeg har brugt dagen på, udover at spist mattak af hvidhval og spist tørfisk.

Jan har været ude og køre en lille tur på hundeslæde og så er dagen pludselig væk.

Her til aften kørte vi en tur ud i byen og jeg lover dig, at der var koldt. Jeg ved ikke, hvor koldt der helt nøjagtigt er, men den er da omkring de 20 frostgrader.

Der var nordlys, men det var faktisk ikke det, som jeg ville fotografere

2

3

4

men faktisk et par billeder mere med antændte ståluldssvampe.

1

Jeg glemte at stille kameraet fra nordlys til ståluldssvampene, så det blev ikke helt som jeg ville og så frøs jeg og ville bare ind og sidde i bilen.

 

 

Vi kørte en tur ned til havnen og så kunne jeg ikke dy mig for at stige ud af bilen igen for at tage et billede af havet, som ryger.

5

Brrrrrrr, som det var koldt og så hoppede jeg ind i bilen igen og kørte hen for at se nærmere på skibet, som var pansret med et tyk lag is.

7

og efter at jeg havde taget billedet, kastede de fortøjringerne og sejlede ud i kulden og mørket.

6

Brrrrrrrr.. som jeg frøs, men nu går jeg ned og sætter vand over til en kop grøn te og så skal jeg vist på hovedet i seng, for i morgen starter vi på arbejdet. (Eleverne kommer først på mandag)

8 kommentarer:

 1. Tusind tak for fantastiske billeder og rigtig godt nytår til dig og din familie ønskes du af en trofast læser Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Britt og i lige måde (og tak for din trofasthed)

   Slet
 2. I går morges startede jeg igen med de første børn. Det var lidt hårdt, for jeg har sovet længe hver dag i juleferien. Mest fordi jeg elsker at komme sent i seng.
  Godt nytår til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også at sove længe, kommer altid for sent i seng og har det alt for svært om morgenen. Godt nytår til dig og dine også

   Slet
 3. Jeg misunder dig altså ikke kulden. Men nordlyset i høj grad! Hvor er det smukt :-) Sender et par kolleger til Nuuk i næste uge. Kan de være heldige at se nordlys, og er der noget særligt, de skal gøre (jeg tænker mest på tidspunkt)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kulden er heller ikke noget at midsundelsesværdig, men alle burde være forundt at opleve nordlys mindst en gang i deres liv.

   Slet
 4. Sender en hilsen med ønske om et Herligt Nyt År fyldt med glæde ~ udfordringer ~ nærvær ~ omsorg. Et år som må følge dig og dine med de ønsker & drømme i har og som på sigt vil gavne og glæde.

  Endnu en gang tak for kikket på bloggen din.
  Hilsen fra Bente ( dk )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Bente og tak for din kommentar

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.