torsdag den 27. november 2008

Omskrivning af FLS

I Qaqortoq kunne man købe kauni, hvilket jeg så gjorde. At der er stor forskel på kauni, ved de fleste (web-)strikkere også. Det sorte og hvide kauni jeg bruge til vesten var fint og lækkert. Det blev blødt og var ensartet hele vejen igennem; ingen mærkelige knuder og uensartet tykkelse. Det er lidt mere end man kan sige om det turkisblå efffektgarn, som jeg har brugt til denne omskrivning af en February Lady Sweater. Der var knuder, det føltes indimellem som tørt hø og tykkelsen varierede næsten fra meter til meter (okay, overdrivelse fremmer forståelsen, men alligevel..) Resultatet er nu blevet fint nok..Jeg ved godt at jeg sagde noget andet i august, men man har jo som bekendt et standpunkt til man tager et nyt! Jeg har i den grad brugt mine to FLS-er (een i grå og een i grøn silketweed), at folk må tro, at jeg ikke har andet at tage på, og jeg har gået og tænkt, at mine deller i grunden burde gemmes lidt af vejen, hvilket har været lidt svært med cardiganerne, så tanken om en lukket lå snublende nær og den skulle have lange ærmer. Jeg strikkede rigeligt med retriller ved ærmerne/håndleddene og synes selv det er godt. Ærmerne er så lige blevet abe-lange efter den næsomme håndvask, men et ombuk kan gøre det, hvis de vokser yderligere, for trævle op..Dét gør jeg ikke!. Der er brugt præcis 277 gram kauni og et par meter orange uldgarn til kanterne. Den er strikket på p. nr. 3½ (221 masker til krop og 77 til ærmerne) Pris ialt: 118 kr. og en masse hyggetimer. Dét er til at bære. Nu kan weekenden gåes i møde med ny bluse. I virkeligheden havde jeg denne i tankerne, men hækling er absolut ikke min stærke side, så jeg tør ikke rigtigt..men denne lukkede version af FLS kan også godt gøre det.

Det er nemmere at blive fotograferet, når man ikke ved at man bliver fotograferet...stor respekt for fotomodeller!

8 kommentarer:

 1. Hvor er din trøje dog smuk. Farven passer godt til dig.
  Merete

  SvarSlet
 2. Tillykke med omskrivningen af FLS til en bluse, den kan du sagtens være glad for, du og den ser rigtig godt ud, selv om du ikke kan lide det. :-)
  KH Bente T

  SvarSlet
 3. Den ser superflot ud, og en lækker farve er det også..

  SvarSlet
 4. Den er da toplækker, Dorthe, jeg er vild med de skrappe kontraster på kanterne!

  Jeg kunne nu godt finde på at abe efter, en dag altså, når jeg er færdig med alle de andre projekter, der ligger her omkring.

  Og lad du så bare dit kønne ansigt komme frem bag hænderne, du er oftest rigtig god på billederne.

  God og hyggelig weekend til dig i det sneklædte land...

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin trøje. Overvejer selv at strikke FLS, men vil da lige overvejde engang til om det skal være i hel figur. Har også lidt deller at skjule;-)Har kigget rundt og synes du har en spændende blog- og så længes jeg.... Har hørt en sige, at den, der har set det turkise i et isbjerg altid vil længes til Grønland. Det tror jeg er sandt, men den mørke tid, som I vel har nu, misunder jeg jer ikke. Jeg er til LYS.

  SvarSlet
 6. Wauv siger jeg bare. Den er da utroligt lækker. Jeg er helt vild med de kanter i kontrastfarver.

  SvarSlet
 7. Hold da helt op, hvor er den flot. Det var da en genial idè du der har fået

  SvarSlet
 8. Den er utrolig flot, og en meget klædelig farve. Sjovt nok har også jeg har den tanke, men mine deller er desværre også i en anden kaliber end dine. Så dejligt, at du kom først og jeg derved kan se, at det bare er en forrygende bluse. Jeg slår straks op til en.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.