tirsdag den 18. november 2008

Humør-piller

Jeg fik et par solide og meget stærke humørgivende, opløftende og bekræftende piller af Anjoe i dag. De fik smilet skruet på og lyste op midt i det stadigt dårlige vejr. Jeg fik kræfter til at hive mig selv op i nakkehårene (efter at have taget mig en solid morfar i eftermiddag) og efter aftensmaden dyrkede jeg den gode stemning. Når der nu er meterhøje bunker af sne, og det fryser konstant udenfor, kan jeg gøre noget selv..tænkte jeg og smuttede under den varme bruser, hvor kroppen blev skuret og skrubbet, til jeg var varm og rød og ualmindelig ren. Håret blev vasket og forkælet. Efter badet smurte jeg et tykt lag selv-bruner i ansigtet og duppede frisk, let og sommerlig parfume under hagen og bag albuen. Det skal nok kunne bilde mig ind at livet er let som en varm sommerdag midt i ferien, og ellers ikke klikker jeg tilbage til de uvurderlige piller og fantaserer lystig over dette. Nu vil jeg kaste mig tilbage i sofaen med strikketøjet og min grønne te, mens jeg glæder mig til Wallander.

3 kommentarer:

 1. Kære dorthe
  Godt at dit gode humør er på vej tilbage, man blev jo helt nervøs
  knus fra farmor

  SvarSlet
 2. Jeg kan så godt genkende dit mandagshumør, men må tilslutte mig Anjoes kommentarer. Din blog er god mod min novemberblues, for jeg ville altså gerne bytte regn, rusk og gråt, gråt vejr for sne, sne og atter sne. Det har nærmest ikke været lyst idag, æv. Måske skulle jeg forsøge dit sommertrick? Glæder mig til at se billeder med sne oppe fra det høje nord.

  SvarSlet
 3. Lisbeth..der er altså heller ikke meget dagslys heroppe lige nu, men tricket med sommerparfume, selvbruner og kikken billeder af sommer på nettet, virker..ihvertfald imidlertidigt. Tak for roserne.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.