torsdag den 24. juli 2008

Midsommerdrøm

Så vendte sommeren tilbage til Danmark..sådan ca. 2 uger for sent..eller efter pausen, som vi godt ville have undværet De har lovet godt vejr med op til 30 grader de kommende dage. Det kommer jo desværre ikke os til gode og hvad kan vi bruge det til, for vi tager af sted som det gode vejr igen indfinder sig i Danmark. Lur mig om ikke det så ikke bliver koldt og trist i Sisimiut, for det plejer at være det modsatte vejr hjemme som her. Jeg kan forsøge at muntre mig selv op med, at der så måske ikke er så mange myg hjemme, når vi kommer? Eller at vi passende kan tørre lidt støv af, trække rundt på støvsugeren, vaske lidt tøj, smide døde planter ud og få fysisk kontakt med det hjem, som vi ikke har været i, i 3 uger? Eller at jeg kan få strikket af alt det lækre garn, som jeg har fået indkøbt, og som gerne skulle holde vinteren over? Hmm.. måske skulle jeg også lade være at være negativt forudindtaget, lade være med at tage bekymringerne på forskud, og bare glæde mig over, at vi har haft nogle dejlige dage sammen med farmor og farfar her i Danmark.. og at vi godt kunne bruge nogle flere, meget snart. Bare lige vende hjemme, og så komme tilbage til noget eftermiddagskaffe i næste uge. Gid! Vi nød det dejlige vejr på stranden i Hvalpsund, hvor de sidste rester af vinterens kulde smeltede ned i det varme sand som de bare tæer nød at grave sig ned i. Pigerne var på stranden og var kun lige hjemme og vende til noget aftensmad, inden de igen var at finde på stranden. I morgen (torsdag) på Saras rigtige fødseldag, skal der siges farvel og på gensyn til de sidste, der skal pakkes og bilen skal stuves, inden vi drager til Sjælland, hvor vi overnatter, inden turen går videre nordpå. Der er heldigvis stadig nogle uger tilbage af ferien, inden vi skal tilbage på arbejdet, og dem glæder vi os også til at få brugt til afslapning, opladning og påfyldning af ny energi, mod og virkelyst.
Der er lidt flere billeder i mit billedalbum til de af jer som har lyst til at kikke..mit sommer album fra sidste år faldt jeg pludselig over og syntes var hyggelig at gense.

2 kommentarer:

  1. tak for , at du gav dig tid til et møde. Jeg håber, vi ses igen til næste år og gerne i noget bedre vejr

    SvarSlet
  2. Det er vist mig,som skal takke jer. Fornøjelsen var helt på min side og jeg håber også at der bliver mulighed for at mødes til næste år

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.