søndag den 30. september 2012

Hvad farve er du i dag?

Jeg har været orange/gul/grøn denne weekend. Mere end jeg plejer.

 

Jan kom med blomster til mig i går aftes.. som en slags kompentation for det dårlige sejlvejr og farven på blomsterne er lige mig.

2

4

3

1

Det kan faktisk ikke blive mere mig, end lige akkurat den farve, eller måske skulle jeg sige de farver? Og det ved Jan mere end nogen anden.

 

Jeg vender altid tilbage til orange, gul og grøn og dybrød uanfægtet, at fx. grøn ikke altid klæder mig.

 

Jeg er vild med de farver og når det til og med bliver givet i form af blomster, så kan jeg ikke blive andet end glad.

 

Jeg er også meget glad for uld.

100% uld og når det bliver kombineret med farven orange, så er det kun ekstra godt.

strikketøj

Brugsen havde tilbud på 100% uld-plaider i dag og deriblandt var der plaider i orange, så hele to stk. kom med mig hjem og de skal lægges i mit sofa-hjørne og varme indeni og udenpå.

Indimellem svøber jeg mig i andre farver som fx. sort, grå eller turkis, men de orange, gule, grønne og dybrøde farver har altid været mig og lidt ekstra i denne weekend.

 

Hvad farve har du været denne weekend?

4 kommentarer:

 1. Havets farver er altid mig.Kombineret med sort og hvid.Jeg har altid boet i nærheden af vand og gør det også nu.Havet er så forskelligt og smukt. Og jeg nyder også at se dit hav på dit indgangsbillede og forestiller mig hvor skønt det også er at sidde på skrænten der og skue udover det hele.Her har jeg et sted med en stor sten, hvorfra jeg sidder og lytter og kigger.
  Mange hilsener
  Ingrid fra en noget mindre ø : Samsø :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Havet kan have så mange forskellige farver og jeg ville heller ikke kunne undvære at kunne se hav. Det er altid skønt at sidde inde ved vores hytte og nyde udsigten, som næsten hele tiden er i forandring i takt med årstidernes skiften og havets kulør..

   Slet
 2. Hæ hæ- jeg har været mest sort, for jeg har været i haven og grave kartofler og gulerødder op og hive ærtehegnet op og kørt jord til eg nyt højbed og klippet min sommerblomster ned fordi de desværre er væltet i en storm - også mine fine solsikker, der skulle stå helt til frosten kommer. Det har den været nogle steder- i mandags forlød det at der var sne på Rømø- det synes jeg er vildt inden 1. oktober, men vi har heldigvis haft overskyet og regn.

  SvarSlet
  Svar
  1. hahaha.. jordfarver er smukke og gulerødder har den skønneste orange farve og begge dele har garanteret klædt dig

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.