fredag den 21. september 2012

Ekvipering

Vejret har vist besluttet sig for at være dårligt onsdag, torsdag og fredag i denne måned og kun vise sig fra sin tålelige side de resterende dage.

Det betyder, at vi ikke kan komme afsted som planlagt om fredagen, når skoleklokken ringer ud og må derfor øve os i at lave noget herhjemme eller i byen.

Jeg ville nu ellers gerne have brugt hver en mulig stund inde i hytten, for der skal tids nok komme dage og lange uger, hvor vi skal få tiden til at gå inde i byen og hjemme i stuen.

Som du måske har opdaget, befinder jeg mig allerbedst, når jeg er ude og ikke har tag over hovedet, når jeg ikke er tvunget til at være lukket inde og når jeg selv kan bestemme over min tid.

Jeg holder skam i store træk meget af mit arbejde og alle vores faste rutiner, vores hverdag og hvad der deraf følger, men jeg har et stort  behov for at kunne komme ud og være mig selv også.

Jeg holder meget af at sidde i min sofa med fjernsynet kørende på noget, som ikke kræver for meget tankevirksomhed, men jeg skal også ud og mærke luften, havet og de store vidder.

Jeg har ikke udrejselængsel efter fjerne feriemål og drømmer såmænd ikke om at opleve mange og meget anderledes destinationer. Næ, mine drømme-rejsemål er beskedne og indenfor rækkevidde, hvis ellers vejret var med mig og mine drømme.

Jeg drømmer om at komme ud på havet, fjorden og ind til fjeldet. Det er ikke så langt. Det ligger faktisk klods op og ned ad os, men vejret er altafgørende heroppe og du er underlagt naturen på en helt anderledes måde end du er mange andre steder i verden.

Dét er fascinerende og jeg føler ikke, at jeg har oplevet nok endnu af mine nære omgivelser til at længes efter at komme til langtbortistan på ferie.

Lige nu drømmer jeg bare om, at havet vil lægge sig til rette, regnen vil holde lidt igen og at jeg kan få startet jollen, så jeg kan sejle ind i fjorden og ind til vores hytte, hvor der stadig er, for mig, uudforsket fjeld.

De sidste 3 dage har det regnet heftigt.

Faktisk har det regnet så meget, at jeg har investeret i noget regntøj.. altså rigtigt regntøj med jakke og bukser og det hele og så skal vinden bare lægge sig så meget, at det er forsvarligt at sejle ud og så kan det såmænd regne, som det nu passer vejrguderne. Regn skal ikke længere være en afgørende faktor for at droppe mine beskedne rejse-drømme.

Ikke at regnen har stoppet mig før, men nu er jeg bedre klædt til at gå ud i det og få en bedre oplevelse til trods for regnen.

regn

påruden

 

 

I aften tog Jan

jan

og jeg ned og så Batman 3-filmen og jeg var godt underholdt i over to timer for under 100 kr.

popcorn

 

Nu skal sofahjørnet beriges med mit strikketøj og mit trætte legme og mens jeg sidder og nyder civilisationens glæder i form af tv, elektricitet, varme i radiatorer og  internet, vil jeg sende intense bønner op om godt sejlvejr til i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.