søndag den 30. august 2009

Frit valg: rengøring eller sejllads?

I morges havde jeg valget mellem at gøre rent eller at tage ud og sejle. Vi havde en fantastisk dejlig sejltur. Vi fik fanget lidt torsk, men det var nu rødfisk vi gik efter. Dem fik vi nu ingen af, men en kort tur på land, sikrede julens grønt: enebærgrene. Vi var sammen med nogle af vores venner. Jeg fik set en mærkelig hule, der helt sikkert er menneskeskabt, eller rettere: der er tegn på menneskelig aktivitet, idet der er stablet sten op foran et klippefremspring, men hvorfor og hvornår, står hen i det uvisse, men det er bestemt ikke hverken sket i år eller sidste år. Der er er lagt grene og kviste ind i hulen, som skulle man/den/de ligge blødt.  hule1hule2hule3hule4Der er naturligvis masser af teorier, og at der også ligger to menneskeskelletter lige i nærheden under nogle store sten, gør jo ikke teorierne mindre fantasifulde. Skelletterne så jeg ikke, men fik anvist hvor, hvis jeg skulle få lyst til at se dem en dag.. alene. Bagefter drak vi kaffe sammen i båden, hyggede og sejlede en lille omvej hjem. falcon Hjemme kunne vi konstatere at Aimi, den barslende tæve, var sluppet løs, og så kunne vi lige så godt få hende bundet med det samme. Det er hyggeligt at gå nede hos hundene,  baltohilserpå baltoqaqu vaksventer og jeg vil vove den påstand, at de smiler til os. baltosmiler smileyvaks Hvalpene er blevet store og frække. Jeg og især pigerne krydser fingre for at de slipper for hvalpesygehvalp1 hvalp2hvalppåtursnørebånd Næste uge, den vi går ind i i morgen, kan måske indeholde lidt rengøring? Måske? Eller mere sejllads?

5 kommentarer:

 1. Jeg bliver altid så glad af at se dine billeder,det må være helt fantastisk med den natur I har på Grønland.Kan faktisk godt blive helt misundelig.

  hilsen Helvig

  SvarSlet
 2. Tjah Dorthe - jeg ville satse på sejladsen. Rengøringen løber ingen steder :-)

  SvarSlet
 3. Du kan muge ud resten af året - men sejle? Her i syden krydses der også fingre for nul hvalpesyge.

  SvarSlet
 4. Helvig, mine billeder yder slet ikke naturen retfærdighed, men jeg er da glad over at du synes om at se mine billeder.

  Mette, du har så ganske ret. Rengøringen var blevet pænt liggende og har overhovedet ikke flyttet sig af sig selv.

  Taxastrikker, sådan sagde Jan også.. :"vi kan gøre rent, når vi ikke har andet at give os til". Vores hvalpe er så fine og stærke lige nu, men det kan jo hurtigt vende, desværre. Der krydses fingre og tæer.

  SvarSlet
 5. Sikke skønne hvalpe - krydser fingre sammen med dig :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.