fredag den 7. august 2009

Pyramide af Hanne F.

Jeg startede den 11. juli, og jeg havde nok regnet lidt med, at jeg kunne være færdig inden jeg forlod Danmark igen d. 30. pyramide1Det var stort og fuldstændigt urealistisk tænkt. pyramide2Den blev færdig i går og nu er den både vasket, tør og klar til brug. Og okay, jeg kunne have været færdig for en uge siden, hvis jeg ellers lige havde fulgt mine egne notater i opskriften. pyramide5 Jeg kludrede rundt med ærme nr. 2 og det tog sin tid. Skidt med tiden, for nu er begge ærmer ens og endda for lange til mig.pyramide6 De bliver bukket op. Men måske synes jeg også at hele blusen er lidt for stor til mig? Jeg kan ikke rigtig bestemme mig. pyramide7 Den er 58 cm lang fra halsen og ned på ryggen  og er 64 cm bred. Der er brugt præcis 339 gram garn fra strikkekittet og der er masser og atter masser af rester. Det havde været værre, hvis jeg havde manglet! Opskriften er nem og enkel at følge, hvis man følger den, hvad jeg ikke gjorde hele vejen igennem. Jeg har strikket halsen sammen, fordi jeg ikke vil have slidsen ned foran.pyramide8Jeg har slået op til en look-alike i restegarn. Den har jeg ikke travlt med. Den er kun startet, fordi jeg venter på noget andet garn, som jeg har bestilt i dag, til et sjal til farmor og for at holde hænderne beskæftiget så længe. Min lillesøster Lena og Sara har stået for fotograferingen. Der var total mange myg, så det blev gjort hurtigt..uuuf (Der er kommet to nye heste til byen)  pyramide4underligt2

15 kommentarer:

 1. Den er rigtig flot, og den er ikke for stor til dig - helt ærligt!
  Skøn trøje!
  Hilsen
  Hanne

  SvarSlet
 2. Forresten: hils dine fotografer og sig, at det er meget flotte billeder!
  Jeg vidste ikke, der er heste i Sissimiut, det var der i Narssaq for 45 år siden, men dengang tror jeg kun, det var i Sydgrønland.

  SvarSlet
 3. Det er lidt sjovt, du nævner Narsaq, jeg vil gætte på at en af ejerne for 35 år siden er en af de samme ejere i Sisimiut.

  Hilsen Phine

  SvarSlet
 4. Tak skal I have Annela og Hanne. Hestene er vist stadig ejet af en yngre (et år ældre end mig) læge her i byen og af en dansk kvinde. De 4 af dem har vist oprindeligt gået rundt inde i Kangerlussuaq/Søndrestrøm Fjord inden de blev reddet herud.

  SvarSlet
 5. Nice jeans :-)

  SvarSlet
 6. Jeg synes at blusen blev rigtig god, men nu er jeg jo selv til at det ikke skal sidde for stramt.
  Hvis du vil gerne vil have at den bliver mindre, så prøv at putte den i vaskemaskinen på almindelig vask, men uden varme og uden sæbe!
  Det vil få den til at valke lidt sammen og da strik valker mest i strikkeretningen vil det påvirke både vidden og ærmelængden.
  KH Bente T

  SvarSlet
 7. det er utrolig smukke billeder og trøje, billeder lige til en strikkebog.
  farmor


  Farmor

  SvarSlet
 8. BLÆRET - altså på den fede måde!

  SvarSlet
 9. Neej, hvor er den flot, det sagde jeg jo allerede, da du var i gang.

  Du skal ikke vaske den mindre, jeg kender en kone/mor,der er villig til at overtage den, hvis du ikke vil have den. Vil endda betale for den, hvis den er til salg.
  KH mor

  SvarSlet
 10. Neej, hvor er den flot, det sagde jeg jo allerede, da du var i gang.

  Du skal ikke vaske den mindre, jeg kender en kone/mor,der er villig til at overtage den, hvis du ikke vil have den. Vil endda betale for den, hvis den er til salg.
  KH mor

  SvarSlet
 11. Nej Mor, jeg vasker den bestemt ikke mindre. Jeg kunne finde på at strikke en ny men med maskerne fordelt på en lidt anderledes måde. Den er jo bredere end den er høj, og det er der altså ikke mange mennesker der er.

  SvarSlet
 12. Den er da hamrende flot Dorthe. Og på HFs hjemmeside ser det ud til, at det er meningen, at den skal være bred.

  God ide at lukke slidsen. Kan forestille mig, at den ville være irriterende.

  Hm - jeg er da vist nødt til at få fundet mit kit frem!

  SvarSlet
 13. Hvor er den bare skøn, og den klæder dig bare så godt. Jeg må strikke sådan en også, tak for at du har delt billeder :o) Ha' en rigtig dejlig weekend

  SvarSlet
 14. puttenings, Tak, værsgo og velbekomme. Den er let at strikke og effekten er jo sjov. Farmor, som du dog kan smigre. Tak! Mette, jeg er bare ikke til kik ned i BH-en eller til alt for åbne bluser. Jeg er glad for at lukkede den slids, og det var ikke svært at regne ud hvordan. Mor, jeg har gået i den et par gange, og fundet den OK, så... men du må låne den nogengange.. kan det bruges?

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.