mandag den 16. marts 2009

Snik-snak

Som tiden dog går. Lige pludseligt er det mandag igen. Jan fik lidt mere ud af weekenden end mig. Jeg gik rundt og samlede mig sammen til at rydde op og gøre rent. Lidt blev det til, og det har også ret. Johannes og Jan tog afsted tidlig lørdag morgen på hundeslæde på rypejagt. De havde en dejlig tur høj solskind og bidende frost. Jeg kan af gode grunde ikke fortælle om deres tur, men Jan fortalte, at næsten hjemme havde de opdaget, at de havde tabt Johannes gevær, så Jan tog afsted i går på snescooter sammen med en kollega ind, hvor geværet formodentligt var tabt, og de var så heldige at finde det igen. Ovenstående billeder er taget af Jan. Jeg hækler i adstadigt tempo min "Klokkeblomst", og desværre er der ikke garn nok. Der skal bestilles en nøgle mere hjem... medmindre du sidder inde med en rest? (Kauni orange QQ 100% uld 8/2). 25-50 gram vil sagtens kunne gøre det. Du kan sende mig en mail, hvis nu og så videre. Jeg betaler selvfølgelig for garn og forsendelse! Weekenden er gået med at prøve at få styr over vores værelser nedenunder. Der skal lægges gulve, males og gøres beboeligt. Vi har snakket om det i ca 15 år, og nu har vi vist brugt tid nok på at snakke om det?! Mine forældre er blevet besøgt, og vi har som vi plejer, drukket lørdag/søndag-eftermiddags-kaffe hos dem, hvor min far så har haft mulighed for at vise sit nye, brugte kamera frem, som er erhvervet gennem qxl. Der mangles en oplader (Leica), så der fintænkes løsninger. Et par billeder fra weekenden, og med tilladelse fra de implicerede ;O) (Fugleungen er ikke så grim mere. Den har fået fjer, men kan endnu ikke flyve. Den bliver stadig fodret af sin mor og det kan høres i hele huset)

6 kommentarer:

 1. Hvor er fulgleungen sød.

  SvarSlet
 2. Og den er et perfekt vækkeur. Den vækker mig hver morgen ved 7-tiden.
  Haha :-D

  SvarSlet
 3. Hvad med de andre personer på billedet- er vi da ikke søde - onkel Bjarne?

  SvarSlet
 4. Den ser da bare SÅ sød ud - og fræk!

  SvarSlet
 5. Herlige billeder - som altid - på din blog :-)
  Måske kan I finde den rigtige kameralader på www.batteribyen.dk - der har jeg selv købt én på et tidspunkt, og til meget rimelige priser.

  SvarSlet
 6. Lone, jeg vil lade adressen gå videre til min far, og iøvrigt tak for din ros af mine billeder. Jeg er sødest, for det er mig, som har fotograferet jer..tæhæ!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.