torsdag den 19. marts 2009

Gæster

Så kom "Snuffis" familie i dag. De er på ferie heroppe, og jeg krydser fingre for at vejret holder for de skal da både opleve at køre snescooter, hundeslæde, se nordlys, gå byen tynd og lege turister. Nu har vejret holdt så længe, så det måtte sådan set gerne holde de næste 14 dage frem også. Det er et noget andet vejr end i Danmark både hvad angår temperatur og snemængde. ((Der er Arctic Circle Race næste weekend, og om det er derfor eller bare en stavefejl...???)

2 kommentarer:

  1. Apropos tyveri. det må da nærme sig med det prisskilt.
    Jeg synes det må være irriterende at blive udnyttet på den måde. Jeg selv bruger også en del fotos men altid- eller næsten- kun af folk der har givet deres tilladelse eller af ting, som ikke kan billedmanipuleres. Det tales der meget om og de amatørscener jeg er med på, skal vi faktisk give skriftlig tilladelse til at de fotos der tages bliver brugt offentligt. For børn under 15 år er det forældrene vi skal have skriftlig tilladelse fra. Derfor fotografere jeg fortrinsvis dyr og ting.

    SvarSlet
  2. Jeg er naturligvis meget opmærksom på, om de, på mine billeder har givet tilladelse. Det er bl.a derfor jeg ikke har kunnet vise de meget søde billeder af de børn, der blev indskrevet til skolen forleden, da ikke alle havde givet tilladelse..det var lidt øv-bøv, men som du kan se, er jeg meget opmærksom på hvad JEG kan og må. Hvis så bare andre også var opmærksom på, hvad de måtte og kunne tillade sig..bl.a at de ikke må bruge mine billeder uden min tilladelse.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.