torsdag den 12. marts 2009

udflugt

Allerførst skal du se den sjalsnål, som jeg købte for en sølle hund i starten af ugen. Næsten hver dag, står der en lokal kunstner i indgangen til Brugsen og sælger "dagens kunst"
Nogen gange er det jævnt interessant, men indimellem har han lavet noget ganske specielt. Jeg kunne ikke stå for denne sjalsnål, som er lavet af moskushorn. Den er gennemskinnelig og selve nålen er lavet af rensdyrtak. I sammenligning koster en flaske rødvin af tvivlsom karakter godt 100,- kr. Så hellere noget til at holde sammen på de strikkede sjaler! I dag har været en dejlig og let arbejdsdag. Vi planlagde i sidste uge, at hvis og såfremt vejret tillod det, ville vi slæbe vores elever med ud i fjeldet uden andet formål end at vi skulle have en god fællesoplevelse. Det lykkedes i den grad!

At se byen fra en anden vinkel, er altid spændende,

og noget jeg burde dyrke lidt mere. De sidste par dage har solen i den grad skinnet. Faktisk har vi haft mere end een sol i dag. Hele tre har byen smykket sig med i dag; nemlig den"almindelige" og en bisol på hver side. Og naturligvis, havde jeg nær sagt fint indrammet af med en flot glorie. Se et godt billede af bi-sol her (Heroppe er det en stor dag, når børnene skal indskrives i skolen. De sidder med deres forældre og skal selv svare på spørgsmål om fødseldag, adresse, forældres navne og andre relevante ting, som så også er en lille uofficiel "test" som dog ingen steder tæller, men dog alligevel giver et fingerpeg om personlighed og udvikling. Det er 1. klasseslærerne, der indskriver de kommende skolebørn og forinden har de naturligvis besøgt skolen og hilst på lærerne. Børnene starter lige på og hårdt i 1. klasse, når de altså starter, med skema og det hele. Godt jeg ikke er skolebarn i dag, for det var langt fra sikkert at jeg havde "bestået". Jeg drønede rundt for mine kollegaer og tog billeder af poderne, og jeg bliver så sentimental og rørt, gamle grædefældige kone, men trods fugtige øjne, fik jeg nogle rigtigt gode billeder til skolen. Jeg er ikke sikker på, at jeg kan vise jer dem, for det er nærbilleder af børnene indendøre, og jeg har ikke indhentet tilladelse fra hverken dem eller deres forældre til at offentliggøre dem, men tro mig, de er søde!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.