tirsdag den 3. marts 2009

Jans fødselsdag

I dag fylder Jan år. Det passede så godt med, at Simon kom en dagstur herud i går til i dag. Der er jo ikke læge i Kangerlussuaq, så hvis man skal undersøges grundigere, må man tage flyveren ud til os. Simon skulle til en øjenspecialist, som er på gennemrejse, og specialisten kunne konstatere, at der er lavet en fejl på Simons briller. Vi kunne derfor tage forskud på Jans fødselsdag, og var ude og spise med pinde i går aftes. Desværre er "kineseren" ikke længere kineser, men thai, og det var stærk thaimad, udmærket, dog ikke i nærheden af kineserens menu, som bestod af grønlandske råprodukter i kinesisk forklædning. I dag ved middags tid sendte jeg Simon afsted med Dash-en, tilbage på arbejde, og efter arbejde skyndte jeg mig hjem for at lave Jan en lagkage. Min mor, min far og Jesper kom og delte kagen med os, men halvdelen står endnu..så nu hænger vi på den ;-) Måske kunne gæsterne ikke lide lagkagen, siden de levnede så meget?Min mor gav Jan en bog. Hun kender ham jo efterhånden, og ved hvad han læser og at han læser rigtigt, rigtigt meget. Min far havde haft travlt, og lavet en ualmindelig flot kuglepen til ham i rensdyrtak. Han bliver bedre og bedre til at lave dem, og det er altså ret blæret at kunne sidde og vifte med sådan et stykke kunsthåndværk til mødet, når man krydser eleverne af, eller man lige skal skrive noget absolut ubetydeligt for een, som endnu ikke har set ens kuglepen. Jo, det er ren blær'! Tilbage af dagen er kun aftenen som jeg vil bruge til at strikke lidt i. Hvis KNR virkelig har fjernet Bech af programmet, bliver jeg altså muggen!

8 kommentarer:

 1. den lagkage ser nu forb..... godt ud. hvem der dog bare lige kunne komme og kunne tåle et stykke.
  Vi savner jer.
  knus fra farmor

  SvarSlet
 2. Hej
  Det er en pæn blog.
  Beklager ikke skrive mere, men mit dansk er dårligt skrevet.
  Et knus fra mit land, Portugal

  SvarSlet
 3. Vi savner også jer, farmor. Og vi kan heller ikke tåle lagkagen, men dét på en anden måde ;-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med Jan ! av hvor er han heldig at få foræret sådan en skøn kuglepen ;-)

  SvarSlet
 5. Et forsinket tillykke til manden:)
  ja sådan en kuglepen er da ret fed at hive frem.

  SvarSlet
 6. hej Jan
  Tillyke med de 35. Det er næsten ikke til at se, men det må være alle de turen på slæde der holder dig så sund og frisk. Du får et kram nå jeg kommer hvis du vil have det.
  Klaus

  SvarSlet
 7. Jan siger TAK for fødselsdagshilsnerne! Det samme gør jeg. Klaus; Jan ser helt vildt frem til et knus fra dig..jeg ser frem til at fotografere det. Bliver der også kysse-scener og arm-i-arm-scener, for så vil jeg da have musikken med violinerne fundet frem.

  SvarSlet
 8. det var dog en dejlig lagkage, din far har vel som så ofte før spist resterne.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.