mandag den 13. oktober 2008

Mandag

Vinteren er jo velankommet til Sisimiut, og vi skal til at pakke os ind i varmere jakker og støvler. Jeg fundet mine sælskindsstøvler frem. Der er ikke så forfærdeligt meget varme tilbage i dem, kan jeg mærke, men et par lammeskinds-såler plejer at kunne gøre underværker, så der skal investeres! Det blev der også i dag. En jakke og en hue til Sara. Jeg må sande at mine piger er blevet dyrere og dyrere, jo ældre de er blevet. Var det også sådan med Simon? Jeg kan ikke huske det, men jeg bilder mig ind, at det er billigere at have drenge fremfor piger. Sara har en meget dyr og ufravigelig tøjsmag og jeg kan lige så godt lade være med at forsøge at argumentere med hende. Hun går kun i det tøj hun selv har valgt, men hvad...det gør jeg/vi jo også. Jeg forsøgte mig med at hun ikke selv tjener penge, og derfor måtte tage til takke, men hun havde gennemskuet mig, havde alle de gode argumenter klar, og jeg måtte have dankortet frem. Vintertøj skal der jo til, men heldigvis kunne min orange-brune Northface dunjakke nøjes med en grundig rensning og imprænering i vores nye renseri. Resultatet var så fint, at jeg overvejer kraftigt at indlevere alle vores stinkende, ildelugtende, flade, gamle og trængende soveposer. Det tror jeg at de andre deltagere til GM i Taekwon-do vil sætte pris på, for pigerne og jeg, samt alle de andre skal selv medbringe sovepose/dyne, når vi i slutningen af måneden tager til Qaqortoq. Jeg, som holdleder og pigerne som deltagere. Der skal 3 andre børn med, som jeg skal have ansvaret for. Jeg tror, jeg indleverer soveposerne allerede i morgen! Udenfor renseriet sad der en enlig ravn og solede sig i solen. Dens fjerdragt skinnede så flot sort og blankt, at man næsten kunne have den mistænkt for at have været til rensning også. Jan tog ud og pilkede lidt torsk til hundene i dag. Jeg gider ikke de der korte ture, så jeg valgte at få klaret en masse små ærinder, fik strikket lidt mere (vi tog tid på hvor lang en tid en firkant tager at strikke 15 minutter og jeg har indtil nu strikket ca 14 timer ialt. Jeg er kun halvvejs, men det er sjovt og afslappende. Én spurgte om det var et gulvtæppe jeg var igang med at lave...øøøøhhh)
Måske skulle jeg strikke et par firkanter mere med fødderne oppe og tæpper draperet tæt omkring mig, mens jeg nyder at jeg heller ikke i morgen skal tidligt op. (øv, jeg skulle lige opdatere min mobiltelefon i dag. Det har jeg aldrig nogensinde gjort og den opførte sig mere og mere underligt, så enten en ny eller opdatering, hvilket betød at alle og jeg gentager ALLE mine kontakter i telefonbogen er væk. Hvad gør jeg så liiiige nu??Og nej, jeg havde ikke skrevet dem ned andre steder og eller kopieret dem til min computer. Jeg føler mig rimeligt dum!)

3 kommentarer:

 1. Hej Dorthe,
  En metode til opdatering af din kontaktbog på telefonen: Få en, der også har numrene på mange af dine kontakter til at sende en sms til alle, du kender og bede dem sende dig en sms, så får du numrene igen - lige klar til at lægge ind i telefonbogen :-) - har set det benyttet... og næste gang, du opdaterer, så kopierer du lige kontakterne ud på SIM kortet eller hukommelseskortet, hvis du har et sådant ekstra i din telefon :-D
  Knus fra PiaT-henne i Malmö

  SvarSlet
 2. Hej Dortheivalo,
  Jeg har netop skiftet telefon og havde ikke lagt mine kontakter på SIM-kortet, men det viste sig, da jeg ville skrive nogle af numrene ned, at jeg kunne kopiere direkte til SIM-kortet, så prøv at se, om ikke også din telefon giver samme mulighed. Jeg følte det næsten som at vinde i lotto, da jeg fandt funktionen. Min mobil er fra LG, men det skulle vel ikke betyde noget.....
  Held og lykke med at få tlf.bogen gemt.
  Lene Zaar

  SvarSlet
 3. Jeg er i fuld gang med at forsøge, prøve, men alt og jeg gentager ALT er slettet både på simkort, telefon og mit gode mobilhumør. (Pia, jeg vil få min søster og veninde til at ....)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.