onsdag den 29. oktober 2008

Dagen derpå

Nu er jeg vel ankommet til Qaqortoq og jeg må tilstå at det er lidt af et antiklimaks fra at bo på et fint hotel til at skulle sove på gulvet på en tynd skumgummimadras, og uden bad og fælles toilet med ca 25-40 andre. Men mon ikke jeg overlever på minderne fra den forgangne uge. På sømandshjemmet kan jeg logge mig på for 40 kr for en halv time, så jeg skal vist forberede de indlæg jeg skal have skrevet om pigernes kampe mm. I slipper ikke for mig! (Både mobiler og det nye kamera bliver behørigt fragtet hjem af min livvagt/livsledsager/rejsekammerat/mand) så det kan jeg glæde mig til at få afprøvet og leget med)

3 kommentarer:

  1. Fra lilleøen Lolland udi Danmark kan jeg ikke andet end nok en gang hylde dig, dit liv, dine fotos og dine skriverier. Tusinde tak, Dorthe ;-)

    SvarSlet
  2. Vi vil heller ikke slippe for dine indlæg og ikke mindst billeder. Jeg var i Qaqortoq i uge 35, dejlig by. Glæder mig til at se dine billeder derfra.

    SvarSlet
  3. Har først lige i dag læst om din tur/præmie til Kbhvn. Stort tillykke. Det er fuldt fortjent. Du tager skønne vidunderlige billeder og deler gavmildt med os

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.