tirsdag den 28. oktober 2008

Kære Dorthe Ivalo Jensen.
TILLYKKE!!! – Du har vundet fotokonkurrencen Nunaga ’08! Det var en fornøjelse at tale med dig tidligere på dagen, fordi jeg kunne mærke, at du blev både overrasket og glad over at høre, at du har vundet fotokonkurrencens førstepræmie. Vi har modtaget i alt 1881 fotografier, og der er rigtigt mange gode billeder imellem. Det har ikke været let at finde frem til de 12 præmier, men efter dommerkomiteens hemmelige afstemning viste det sig, at 3 af dommerne havde stemt på dig, så du er selvskrevet til førstepræmien! Som du ved – og som vi talte om i telefonen – offentliggøres vinderne først 28. oktober i København. Derfor vil jeg bede dig om at fortælle til færrest mulige, at du er den heldige vinder. Men det er jo vigtigt, at vi får dig + evt. en ledsager til København den 28. oktober; derfor ringede jeg til dig, så du kan nå at gøre diverse forberedelser og få tingene lagt til rette, så du får en god oplevelse. Du kender naturligvis fotokonkurrencens regler og ved, hvad der følger med at have vundet førstepræmien: 1 rejse for to til København i en uge Gratis hotelophold og lommepenge Gratis adgang til en række museer og forlystelseinstitutioner 1 Nikon digital kamera 1 Nokia billed-mobiltelefon eller lignende 28. oktober har vi et lille arrangement på Arktisk Institut, hvor Kronprins Frederik vil være tilstede og overrække dig førstepræmien. Bagefter er der en reception, hvor ca. 25 personer deltager. Det hele bliver lidt højtideligt og fornemt, men samtidig skal jeg nok sørge for, at det bliver hyggeligt. Det vigtigste lige nu er, at vi får fundet en dato, hvor du + evt. ledsager kan rejse til København og retur til Grønland en uge senere. Det er vigtigt, at du kommer mindst et par dage før 28. oktober, så vi undgår problemer, hvis der skulle opstå forsinkelse undervejs. Så snart du har fundet ud af, hvornår du/I kan rejse, skal jeg kontakte Air Greenland og et passende hotel i København, så vi er sikre på, at der er styr på det hele. Måske er du lidt urolig og nervøs i forhold til hele arrangementet. Det skal du ikke være. Jeg skal nok tage mig af alle de praktiske ting og sørge for at tingene går, som de skal. Du bliver hentet i lufthavnen og afleveret på hotellet, hvor vi tager en snak om, hvad du kunne tænke dig de følgende dage. Du skal bare komme, smile pænt og sige tak! Og så tage endnu flere gode billeder … Jeg ser frem til at høre fra dig snarest muligt og ønsker dig endnu en gang stort TILLYKKE! Med venlig hilsen Bent N.

12 kommentarer:

 1. SÅDAN!!! TILLYKKE DORTHE, AJJ HVOR JEG UNDER DIG DEN HYLDEST :-D

  Lad den 1.præmie også være en tak for alle de blændende gode og fortællende fotos, du serverer på din blog sammen med de ikke mindre fortællende beretninger ;-)

  SvarSlet
 2. hold da op så var du jo dygtig. Klaus
  håber i er kommet godt hjem

  SvarSlet
 3. Jamen for Uglen i Hulen - stort, stort tillykke. Hvor fedt :-)

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke. Rigtig flot gået, men også fortjent. Du tager nogle fantastiske billeder.

  SvarSlet
 5. Kære Dorthe. Glad og stolt! - Flot. Vi glæder os til at se BILLEDET! - Og en 9.plads også. - Tak for en god oplevelse på Arktisk Institut i fredags. - Hils dine skønne piger, som du rejser til i morgen. - Hils også Simon - og alle vi kender. - Knus onkel E og faster K

  SvarSlet
 6. Stort tillykke herfra, det er spilleme flot !Det er da rart at der er andre der også kan se det, som vi andre længe har vidst, nemlig at du tager nogle rigtig flotte billeder :-)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke herfra, det er bare så godt gået.
  Men jeg synes nu også, du beskriver dit land med både smukke billeder og ord

  SvarSlet
 8. Kære Dorthe
  Jeg ved næsten ikke hvad jeg skrive, er det så folt så flot og stor tillykke dig her Viborg
  Conny

  SvarSlet
 9. Kære Dorthe!
  Vi er så "pavestolte". Som du sikkert ved har jeg haft svært ved at holde det hemmeligt i så lang tid, nu kan jeg endelig "prale" af det.
  Glæder os til at høre det hele i detaljer.
  Knus og kram også til Jan
  mor

  SvarSlet
 10. ÅLBORG!!? Din bandit - he he - TILLYKKE! Og her sad jeg og var bekymret for din families helbred nu når I så pludseligt rejste hjemmefra lige efter en skoleferie.
  - og nu svier det i mine øjne,altså på den fede måde;-)

  SvarSlet
 11. Pilluaritsi...det er bare flot :o) Jeg tænker lidt at du næsten burde have en pris for alle de andre ting du osse har gang i, for det er absolut lisså fuld af liv og kvalitet. Hatten af for dig Dorte Ivalo... Trine

  SvarSlet
 12. Hej Dorthe,

  Jeg har smidt dig en mail....

  Godt Nytår til dig og dine !!!

  Bedste hilsner
  Claus Geleff

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.