fredag den 31. oktober 2008

guld, sølv og bronce

Sara vandt guld i tul, sølv i frikamp og Laura vandt bronce i tul. Det går rigtigt godt. Tillykke mine dejlige piger. I er bare så seje. (P.s jeg kan ganske enkelt ikke få oploadet mine billeder hertil af een eller anden grund, og nu udløber min nettid lige om et par minutter.Jeg forsøger igen i morgen...ØV!!!) (jeg har lidt hjemve nu)

7 kommentarer:

 1. Kære vores "englebørn"!
  Aataa og jeg er meget meget stolte over jeres resultater. "Pikkori sport, pikkori sport", som Daniel sang, da han var mindre. Og selvfølgelig også stort tillykke til Johannes.
  Vi glæder os at se jer igen.
  Knus og kram fra aanaa

  SvarSlet
 2. Stort tillykke til dine piger med både gradueringerne og medaljerne. Det er dejligt at de har en sport de går op i og når så der kommer medaljer oven i hatten, er det jo kun en extra motivationsfaktor.
  mange hilsner
  nettie
  Padborg

  SvarSlet
 3. Kære alle tre.
  Vi er stolte af jer, og glade på jeres vegne.
  Kærlige tanker og knus fra farmor

  SvarSlet
 4. Kære Sara, Laura og forrællere. Stort tillykke med de seneste bedrifter. Sikke da en "guld-familie" - hvor skønt. Og også stort til tillykke til Johannes.
  HIlsen Dudi og dem

  SvarSlet
 5. Kære alle. Hjertelig til lykke med guld, sølv og bronze til pigerne. Godt. I er bare dygtige! - Til lykke til "træneren" også. - Hektiske dage, som giver "pote". Hils alle. Knus faster K.

  SvarSlet
 6. Håber I alle er kommet godt hjem.Og selvfølgelig stort tillykke til dine piger - de er altså seje ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.