torsdag den 27. september 2007

Tagged igen igen igen

Er cirklen mon ved at være sluttet?? Jeg er blevet tagget( først af Jette ,og så af Siffe) to/2 gange i denne uge og en gang sidste måned, så jeg starter med at genbruge mine svar fra sidst ;-)
1. Link til den, som har tagget dig.
2. Fortæl 7 sandheder om dig, lidt forskelligt og lidt rart!
3. Tag 7 personer i slutningen af blogindlægget.
4. Læg en kommentar i deres blog, for at sige, at de er blevet udfordret.
1.Mit første / ældste barn, som jeg fik som 21-årig, er født med rygmarvsbrok (klarer sig OK), men det har præget mig meget. Jeg har været rædselsslagen begge gange min søster var gravid. (Det er gået godt hver gang) Jeg har forøvrigt to yngre, sunde, raske og meget rørige døtre. 2.Jeg er fuldstændig kold overfor, hvad folk mener om mig, men bliver naturligvis glad, hvis nogen kan lide mig og holder af mig. 3.Jeg er en meget sammensat og modsætningsfyldt person: kan være enormt stædig/totalt eftergivende, være kold og afvisende/varm og givende, flittig og effektiv/doven og lad.. osv 4.Der er ingen, der skal fortælle mig, hvad jeg skal gøre og jeg rejser børster og bliver trodsig bare folk bruger ordet SKAL overfor mig. Du kan give mig gode råd, og så vil jeg overveje om det er værd at følge, men diktér ikke noget for mig; Jeg er et voksent normalt-tænkende menneske. (nogen vil mene, at det er ovre i det sygelige?!) 5.Jeg har min egen jolle, som jeg selv sejler i, og jeg elsker dét/den! Den giver mig følelsen af frihed. 6.Jeg finder mennesker, der brænder for deres sag; det være sig geologi, frimærker, kunst, håndarbejde, jagt, astrologi eller noget helt andet, meget interessante og underholdende. 7.Jeg kan ikke lide at skylde nogen noget (som helst) 8.Jeg fordyber mig fuldstændig i en hobby (sten, cremefremstilling, papirklip, aromaterapi ell. andet) og når jeg mener, at jeg har lært, hvad der er værd at lære, mister jeg interessen og går videre. (Jeg sliber dog stadig sten og fremstiller stadig selv mine cremer og strikker stadig) 9.Jeg elsker at lære nye ting,- især håndarbejde (stenslibning, strik, hækle ell.lign) og begynder lynhurtigt at kede mig, hvis tingene/situationer bliver ensformige og trivielle.
og jeg vil da gerne tilføje nogle flere, for at det ikke skal være for kedeligt:
10. Jeg har ikke kun en sød tand, men en hel mundfuld (chokolade og blød, sød finsk lakrids)
11. Jeg har et ualmindeligt sundt og naturligt temperament (nogle vil kalde det heftigt, hidsigt og kolerisk)
12. Jeg er min egen værste kritiker og jeg er efter mig hele tiden og altid-øv.
13. Jeg er et udpræget B-menneske, og er ikke specielt sjov at være sammen med om morgenen, heller ikke for mig selv, tilgengæld kan jeg være ualmindeligt aktiv omkring midnat.
14. Jeg er meget visuel, men lytter også altid til musik (gennem mobilen, stereo-anlægget, mp3)
15. Jeg gider ikke følge en opskrift, hverken mad, strik eller manualer og ender altid med at have lavet min egen ret,løsning eller finder ud af det the hard way.
16. Jeg går ikke med ur og har ikke gjort det i 4-5 år. Det stresser mig, men jeg ved altid, hvad klokken er (vel at mærke, når jeg er herhjemme i Sisimiut pga lyset, lydene osv) Nogen gange tager jeg et ur på for at virke voksen og velovervejet, men det ryger hurtigt af.
17. Jeg er stadig meget glad for mit tandsmykke, som jeg fik af mine søstre til min 40 års fødselsdag. Det er lidt pjanket og i virkeligheden ikke mig, men så alligevel. Det er et lille 14 carat guld-hjerte med en lille brilliant i.
18. Jeg aner ikke hvem jeg skal tagge, da dem jeg havde tankerne og hvis blog jeg tit er inde og kige på, allerede er blevet tagget.
Disse havde jeg i tankerne, men jeg lader dem slippe : Siffe, du har en dejlig blog med lidt af hvert, og jeg kan lide måden du skriver på.
Mette, du laver nogle fede (strik) ting, og jeg har bemærket, at du giver gode råd (både til mig) og til andre på webstrik. Du virker som en rar og sympatisk person, og det bliver ikke dårligere af, at du bor, hvor du bor ;-)
Jeg føler efterhånden, at jeg kender Jette, både fordi jeg følger med i din blog, og fordi du tilsyneladende også følger med hos mig.
Det gør Karen også, og jeg er tit på besøg hos hende også for at se hendes inspirerende og flotte strik.
Hos Anjoe, har jeg småklukket mange gange over de sjove billeder der er på bloggen og naturligvis er der også inspirerende håndarbejde.
Line, fortæller om hverdagen og livet med og uden strik, og det er noget jeg kan genkende.
Jeg venter med længsel på at Chris kommer igang med at blogge igen og vise sit flotte strikketøj frem. Hvor er du, Chris?
Og så har jeg et eller andet med Taxa Strikkeren.. Der er god karma på bloggen!

5 kommentarer:

 1. Det er sødt af dig, dortheivalo, at vælge mig, og jeg vil overveje tilbudet - har i forvejen et "hængeparti" med Frk. Bibo...

  Rigtig god weekend ønskes du og din familie ;-)

  SvarSlet
 2. *smiler* Tak for roserne, det er sødt af dig!
  Jeg nød at læse posten, elsker at lære mere om folk, som jeg holder af (og det kan man vel godt, uden at have mødt hinanden).

  Håber du overlever kulden ;-)

  Kh Karen S

  SvarSlet
 3. Mange tak Dortheivalo :-)

  Jeg hørte lige i min høresnegl den anden dag, at du fik mit tlf. nr. i sommer - du skulle altså bare have ringet!

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 4. Åh, Mette! Måske skulle jeg have tilføjet i min (tagget)liste, at jeg kan være enormt genert og blufærdig, selvom jeg både har været konferencier for et par tusinde mennesker, kan holde flotte taler uden at hverken at rødme eller ryste, kan fremlægge ved møder o.lign. men ikke tør at gå i badedragt på en tom strand en varm sommer, eller ringe til folk, jeg ikke kender privat, men det vil jeg da have i baghovedet til en anden god gang. Tak.

  SvarSlet
 5. Tjah - jeg kender det såmænd godt selv, så.... Men næste gang ringer du altså bare ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.