torsdag den 13. september 2007

En dejlig dag!!! Længe har det stresset og tynget mig, at jeg skulle lave hynder til båden. Vi indkøbte i dyre domme, to madrasser fra Jydsk, som Jan så lavede skabeloner til, vi skar dem til, og så var det min opgave at betrække dem med noget sort syntetisk læder. ØV! Men i eftermiddag kastede jeg mig med lukkede øjne ud i det, og blev færdig med dem her kl. 23.00. Hvilken lettelse!! Jeg glæder mig til at se dem i dagslys, for vi var naturligvis nede i båden med dem, for at se, om de lå ordentligt, hvilket de til min lettelse gjorde. Det var slet ikke så slemt, som min løbske hjerne havde gjort det til. Nu kan jeg så gå i gang med næste store projekt, hvilket er at rykke uld ud af et moskusskind, som jeg har fået foræret. Dét bliver også spændende. Idag var jeg ude på en dejlig tur med to af mine elever. Vi ville fange ryper, og tog af sted i det klareste vejr i resterne af nattefrosten. Solen skinnede og det var dejligt. Vi gik i 3-4 timer afbrudt af spisning af vores medbragte madpakker og småpauser. Det var så hyggeligt og de fik smag for at prøve flere vandreture. Vi gik ind mod "Benbrækkeren" (og var plaget af en million, milliard trillion myg/knot), så ingen ryper, men en flot og majestætisk falk, havde en dejlig dag og gik så hjem igen. Der var masser af bær, der ville plukkes til at afbryde vores vandring. Farverne i fjeldet er smukke i røde, og brune farver, næsten som for at aflede vores tanker fra at sommeren er slut og efteråret er i fuld gang. Det er en smuk årstid (også den) I morgen skal hele specialklasseafdelingen (som jeg jo er en del af have bærplukningsdag, så vi skal allesammen ud og plukke bær. Det er ellers min skemafrie dag, så jeg er lidt træt af at det skal ligge på lige netop en fredag, men pyt! Når det er til sådan noget, kan jeg liiiige akkurat klare det. :-) )Og så har vi købt proviant og gjort klar til at kunne tage afsted sammen med Lena og Johannes. Vi vil ud og ligge i telt, gå på jagt og nyde naturen...hvis ellers vejret bliver til det! Kryds fingre for os, for pigerne glæder sig til at komme afsted (og vejrsudsigten for søndag, hvor vi skal hjem igen, ser ikke for godt ud) Lige nu er himlen lav...ellers føles sådan, for himlen er kulsort og fyldt med store klare stjerner. Der var det flotteste grønne nordlys lige før, så dagen har virkelig været til at holde ud. Og for de strikke-interesserede: Jeg er igang med at strikke en djælvehue a'la Gros til en voksen (bestillingsopgave) og klog af skade, skriver jeg maskeantal, pindestr.(p.nr. 3),garn (2-trådet moskusuld) og alt ned nu, så jeg kan lægge opskriften ind på bloggen engang i næste uge... Jeg strikkede den først for stor, så for lille, men nu tror jeg på, at den får den rette størrelse?!

2 kommentarer:

 1. Hej Dorthe!
  Selvom naturen i Danmark er smuk, ja, så er jeg altså misundelig på den natur, du er omgivet af - OG som du er fantastisk til at komme op og afsted og ud i - bare det var mig, der havde din rygrad, hvad det angår.
  kh
  nettie

  SvarSlet
 2. Hej Nettie. Der skal faktisk ingen ryggrad til at komme ud.. Jeg kan faktisk ikke lade være, når vejret er til det, så det kommer helt af sig selv. Det er bare om at nyde det mens man kan, for inden vi ser os om, er det hele pakket ind i sne og is igen.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.