torsdag den 10. maj 2007

Endnu en dag blev tilbragt i Røde Kors. Jeg har skumle planer om, at jeg skal have lavet en "kollektion", der kan bære, at jeg ikke skal have dårlig samvittighed, når vejret bliver godt, og min jolle ligger i vandet...og jeg så tager ud og sejle! Jeg har meddelt, at de kan regne med, at jeg bliver meget ustabil i sejlsæsonen, så det kommer ikke som en overraskelse, at jeg ligger og sejler rundt istedet for at være kreativ.
Idag fik jeg syet en nederdel om, som både blev kortet meget af, samt påsat chiffon og en hæklet lysedug, der blev klippet op.
En skjorte blev det også til, hvor et slips blev syet fast. Kraven blev (naturligvis, når det er mig! Jeg kan ikke lide flipper!!). klippet helt af! Smart, hvis man ikke kan binde slips eller synes en hvid skjorte bliver for kønsløs. Den ville være smart til en ung, modig pige i slidte jeans! Fjollet kan man altid blive, når noget lykkedes! Hvis I kikker ordentligt efter, og har lidt god vilje, kan I skimte nederdelen ved siden af skjorten. Jeg bliver nødt til, for min egen skyld at fotografere den rigtigt i morgen. Begge piger var med mig i Røde Kors. De blev sat til at klippe prismærker ud og tømme nogle enkelte poser. Det bedste ved at være i Røde Kors, er næsten det at Jan så står for aftensmaden. Fedt. Lige nu er han igang med at stege fiskefiletter, af nogen af vores sidste torsk. Nu skal der snart ud og fanges nogle nye!
Der bliver ikke strikket så meget for tiden, og slet ikke spundet, for slet ikke at tale om at slibe sten. Faktisk skulle jeg have slebet nogen sten for en af Jans kollegaer, men tiden render hele tiden fra mig.
:-(
Jeg håber, at jeg administrer min tid bedre i weekenden og får hængepartierne gjort færdige. (mit strikketøj driller meget og jeg forstår ikke rigtig meningen i opskriften, så det er måske også en af årsagerne?)
Og så savner jeg denne unge herre, der befinder sig i Nordjylland lige for øjeblikket. Meget langt væk fra mig. Hvordan skal det ikke gå, når han flytter til sommer...væk fra byen og væk fra mig?! Gad vide, om deres telefon er gået i orden, så man kan ringe til ham?

1 kommentar:

  1. Det er nogle rigtig gode ideer, du får til smart genbrug.
    Held og lykke med det - osse fremover.
    Mange hilsner fra Hanne V

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.