søndag den 31. marts 2013

Forberedelse

Vi var som sagt ude i fjeldet i går.

Min mor ville gerne med som bagsædepassager hos Jan, så vi tøffede ud mod skiliften i adstadigt tempo og da vi alligevel var på de kanter, kunne vi ligeså godt køre de par meter længere og se, hvor langt de ACR-frivillige var kommet med at opsætte campen.

Der er som sagt næsten ingen sne at gøre godt med og isen på de søer, hvor campen tidligere år har ligget, er for tynd til at kunne bruges i år, så i år har arrangørerne valgt at lægge campen på land og det lige bag ved liften.

Der er ikke længere end at man kan gå ud til campen i år og jeg gætter på, at der kommer rigtig meget trafik derud i modsætning til tidligere,hvor det kun var snescooter-kørerne, der kunne gæste campen.

De frivillige var som altid, altid i strålende humør. De har et gå-på-mod, som er afsmittende, så man ikke kan lade være med at smile med, når man møder dem.

De udgør hele ryggraden af set-uppet ACR og selvom vejrudsigten for næste uge og især weekenden mildest talt ser lidt nedslående ud med masser af varmegrader og ingen sne, så var der ingen pessimisme at spore ude i den kommende camp.

Jeg har endnu engang indvilliget i, at ville være med på fotoholdet og når jeg alligevel var derude, kunne jeg ligeså godt tage nogle billeder af forberedelserne, som jo også hører med til løbet og som mange løbere jo ikke ser.

Der ligger jo bunkevis af forberedelsestimer bag løbet og de timer er jo afgørende for at løbet bliver afviklet godt.

12345678910111213

6 kommentarer:

 1. ACR = Artic Circle Race ? ... eller noget helt andet ? Det er sikkert nævnt et sted uden jeg kan huske det :o)

  Her den anden dag fik jeg klikket på Enter, før end jeg fik ønsket dig og dine en God Påske.

  Mange fine billeder. Tak for kikket.
  Hilsen fra Bente ( DK )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep ACR= Arctic Circle Race. Bedre sent end aldrig: tak for din hilsen

   Slet
 2. Hej Dorte tusind tak for alle de dejlige smukke billeder,det er altid spændende lige at kigge ind på din blog og se hvad du nu har fundet på. I ønskes en rigtig god sidste påske dag inden arbejdet kalder igen. Jeg har købt en spinderok med to pedaler hos Ægbækgård den er let at samle,ikke tung at bære på og billig. Den er rigtig god til moskusuld, det har jeg hygget mig med i påskeferien.De bedste hilsner Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Britt og jeg er altid meget glad for kommentarer, selvom jeg ikke altid er lige flink til at få dem svaret med det samme. De bliver værdsat hver og en.

   Slet
 3. Hej Dorte. Synes det er sjovt at følge med her og vide at du er officiel fotograf til ACR. I vores lokale ugesprøjte "Bov Bladet" følger de en far og søn her fra lokalområdet, der deltager for første gang i år. I dagens udgave, står at de er ankommet og der skrives lidt om den lumske is, som du beskrev om forleden.
  Sønnen Mads på ca 14 år cyklede sidste år til Italien (sammen med sin far Gorm) for at samle penge til det lokale julemærkehjem i Kollund og fik cyklet over 20.000 kr. ind. Nu har de givet sig selv en ny udfordring. Du kan læse om det her http://www.jv.dk/artikel/1346529:Aabenraa--Samlede-20-000-ind-til-julemaerkehjem--Mads-blev-modtaget-af-glade-boern
  Knus fra
  nettie i Bov, Sønderjylland
  Danmark

  SvarSlet
 4. Jeg håber at jeg fik ham fanget med kameraet? Har du set mine billeder, som jeg har lagt ud? Er han med på nogen af billederne?

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.