fredag den 7. januar 2011

Ferie-drømme

Mange mennesker vil gerne sydpå i deres sommerferier.

Rigtig mange mennesker vil gerne være solbrændte i deres sommerferie.

Jeg vil rigtig gerne til Færøerne og Island til sommer.

Der må kunne findes nogle veje til begge øer fra Danmark til sommer.. og nogle billige sommerboliger.

Og hvad skal jeg se efter på øerne?

Regner det nu også så meget som de siger, at det gør på Færøerne?

Er en uge på hver ø nok??

Jeg glæder mig allerede og måske jeg ender et helt andet sted?

Det håber jeg ikke

12 kommentarer:

 1. du kan jo tage direkte fly fra Grönland til Island og herfra til Færöerne, og så tage derfra til Danmark. men, billige boliger finder du nu nok ikke mange af her.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Jeg er kommet på Færøerne gennem 30 år, det er et fantastisk smukt land. Det kan dagtens lade sig gøre at se øerne på en uge, hvis man har bil, afstandende er ikke så store. Det regner tit, men man kan sagtens være heldig at have flot vejr. Jeg skal selv derop igen til maj

  SvarSlet
 3. Åååh, Frida.. Det er så dyrt at flyve indenrigs i Grønland. Alene billetten herfra Sisimiut til Nuuk hvorfra vi kan flyve til Island, afholder os fra at tage den vej, men fra Danmark til enten/både Færøerne/Island.. det vil jeg SÅ gerne

  Lydert: Jeg har kun set billeder fra både Island og Færøerne og jeg vil så gerne se det hele i virkeligheden.

  Jeg vil google og søge videre

  SvarSlet
 4. Har du tænkt på, hvor dyr den tur vil blive i dit Co2 regnskab? Det er over dobbelt så lang en flyrejse!! Jeg ved selvfølgelig ikke hvor dyrt det er, men det lyder vanvittigt at skulle til DK for at flyve til Island/Færøerne. Jeg skal (forhåbentlig) selv til Færøerne til sommer. Ville have sejlet, hvis det ikke tog 2 dage hver vej.

  SvarSlet
 5. Ja, Karen.
  Det ved jeg desværre godt.
  Jeg skal under alle omstændigheder flyve herfra enten til Kanglerlussuaq viderere til Danmark eller herfra og til Nuuk videre til Island.
  Vi kan ikke køre i bil eller med tog til Nuuk. Der er ingen veje imellem byerne heroppe, som mange måske tror?!
  Vi skal Danmark under alle omstændigheder til Danmark og ville gerne se noget andet end "kun" Danmark.
  Vi rejser kun hvert 2. år og vi har gennem de sidste 17 år "kun" været 1 uge på Grand Canaria, som vi fløj til og 1 uge i Norge, hvor vi kørte til.
  (De sidste 17 år=hvert andet år)

  Jeg tror ikke jeg er den, der belaster Co2 regnskabet hårdest i det store hele...

  Indtil videre er det kun drømme og det koster hverken kroner eller Co2.

  SvarSlet
 6. Der er fly til færøerne fra både København og Billund, og formentlig også Ålborg. Hvis der ikke er fly fra Færøerne til island kan i sejle, det tager ca. 1 nat. prøv at se hvad Atlantic Airways, smyril-Line (skib) og evt icelandair har af muligheder. der er gode busforbindelser både på Færøerne og Island, hvis ikke i vil leje en bil. Jeg var 4 dage på Færøerne i august og vi nåede meget rundt i bil. Island på 1 uge er også muligt hvis I har mod på at køre lange strækninger eller koncentrerer jer om et mindre område.

  SvarSlet
 7. Det er ogsa min drömme ferie mal!!!!
  Jeg var pa Island flere gange, men ikke til Färöerne, selv om jeg selge jo ull fra der...har altid en reise til öerne i hodet, men fordi gubben er sa syke med kreft, det er nettopp mer vanskelig na.....forelöpig har en fint helg!
  ✿⊱✿⊱✿⊱
  Knus Beatrice

  SvarSlet
 8. Når du har googlet tilpas meget rundt, er jeg meget interesseret i at høre hvor meget det koster fra DK til Færøerne.
  P.S. du tager fantastisk smukke billeder! Hvordan lykkes det dig at beholde så meget varme og liv i billederne?!

  SvarSlet
 9. OK så godt ord igen!! Jeg kan fortælle de der vil vide det, at lige nu koster en retur med fly til Færøerne fra Kastrup ca. 2000kr. Men det er meget dyrt deroppe, ligesom på Grønland og især Island.

  SvarSlet
 10. Helle: Jeg kunne sagtens overtales til at sejle fra Færøerne til Island, bare ærgerligt, hvis det er om natten.. jeg har intet imod at sejle, men skal tænke mig om, da vi jo kun har et vis antal ferie dage i udlandet om året og de jo skal forvaltes bedst muligt :-)

  Beatrice: Jeg har drømt om både Færøerne og Island i mange år og håber, at drømmen går i opfyldelse snart/til sommer. Håber også at dine/jeres drømme går i opfyldelse :-)

  Tak Maria mht til billederne..

  Karen: Tak for dine oplysninger.
  Jeg er skam opmærksom på Co2 i min dagligdag og forsøger skam også at spare hvor jeg kan.. spiser fx ekstremt sjældent oksekød, slukker lyset, når jeg kan, skruer ned for varmen om natten og tænder ikke før om eftermiddagen, når vi kommer hjem igen osv osv, så din pointe var skam go' nok, men jeg vil jo også gerne opleve lidt engang imellem, hvis jeg har en chance for det.. indtil videre er det kun blevet een charterferie og en Norges-tur
  Det er vanvittigt dyrt heroppe, så vi er vant til at spare.. jeg vil utroligt gerne opleve vores nabo-øer. Indtil videre drømmer jeg lidt videre og googler billeder fra begge øer

  SvarSlet
 11. Hej Dorthe. Jeg bor på Færøerne og drømmer om at rejse i modsat retning - på et eller andet tidspunkt.
  Her er hjemmesiden hos færgeselskabet, hvor man købe billet DK-Fær-Is retur: http://www.smyrilline.dk/Cruise/Vikingcruise.aspx

  Du kan opleve meget på en uge på Færøerne. I behøver ikke besøge alle 18 øer, men kan f.eks. køre rundt på "fastlands" øerne, som er knyttet sammen med broer og undersøiske tunneler (Streymoy, Eysturoy, Vagoy, Borðoy, Viðoy). En tur til Mykines er fantastisk (ud med båd og hjem igen med helikopter (for at sikre jer at I kan komme afsted til tiden ;)) og Fugloy er også et specielt sted at besøge. Hvis I ønsker musik, kan I lægge ferien omkring en af vores sommerfestivaler (http://www.summarfestivalur.fo/wb/pages/faldari_uk.php og http://www.gfestival.com/index.php?id=22)
  Nationalfesten, Ólavsøkan, ligger sidst i juli og tiltrækker både færinger og turister (overfyldt hovedstad). :)
  Jeg kan blive ved, men måske får du benyttet noget at dette.

  SvarSlet
 12. Tusind tak for linkene, Dorit. Vi er meget hookede på at komme til Færøerne

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.