lørdag den 6. marts 2010

Lørdags-travl

Jan og Laura skulle op på skolen, hvor der blev afholdt loppemarked til fordel for Laura og klassekammeraternes kommende studierejse til Albertlund i maj.

De drog afsted kl 10 i formiddags , og som de lukkede hoveddøren, åbnede Sara og jeg skabsdørene og mugede i den grad ud.

Det var helt utroligt, hvad vi kunne finde i skabet: ca 15 poser kartoffelmospulver, 3 glas basilikum, 3 æsker med lagsagneplader, 3 glas med stødt kardemomme, et næsten utælleligt antal karrysauce-pulvere (og ingen i huset vil vedkende sig at have købt dem.. hmmm, hvad er er nu galt med min karrysovs?) 2, nææh næsten 3 glas med kanel og ca 3 kg grødris.

Vi fandt også et glas tørrede mynteblade med holdbarhed til 1996.. det røg ud.

Det var ikke overraskende, at vi lavede risengrød til aftensmad, vel?

Badeværelset fik en kærlig behandling med ajax og skurepulver og arbejdsværelset er til at forcere igen uden at man får mærkelige ting op under tæerne.

Jan havde heldigvis kræfter til at lufte støvsugeren, da han kom hjem og jeg har nu tændt stearinlys i alle de mørke kroge.

bloklys

Det er hyggeligt og hvis ikke det var fordi min tommelfinger af een eller anden mærkelig grund gør helt vildt ondt, ville jeg sætte mig i sofaen og strikke baglæns på mit strikketøj.

fedtstensstager

Der er tidsfrist på strikketøjet og det stresser, men tommelfingeren er usamarbejdsvillig.. måske et par pamoler, krydret med ibumetinere og fingeren sovset ind i ibumetinsalve??

Måske skulle jeg også bare give den lidt fred og skrive en sød mail til vedkommende, der skal modtage strikketøjet, at det desværre er forsinket og håbe på lidt forståelse?

Nu skal sofaen ihvertfald indtages og de mange kanaler vi fik i går gennemses.. med eller uden strikketøj.

Jeg trænger til at sidde ned og lade skuldrene falde, knæene hvile og lade hovedet fyldes med ro.

Forresten;  ville du ikke også kalde dette træ for et pæretræ??

pæretræ

3 kommentarer:

 1. Næh, hvor fint! Det ser superhyggeligt ud.
  Jo, jeg ville da også kalde det et pæretræ. Sådan nogle findes åbenbart også på Grønland?

  SvarSlet
 2. Nina Borup Hansen07 marts, 2010 07:52

  Vi kender vist alle til det med indholdet i køkkenskabene.
  Det er hyggeligt ud med alle de levende lys og deres skygger.
  Jeg bliver glad ved tanken om Lauras udveksling med Albertslund.
  Jeg udvekslede i 2004 med Hanseeraq og Lars fra din skole. Siden har jeg været ramt af Grønlandsfeber og tager d.23. marts
  med mand og 2 børn til Kangerlussuaq og Ilulissat. Desværre må Sisimiut vente til en anden gang,men så snart pengepungen tillader det.
  Ser det efterhånden fint ud med sne igen i Grønland?
  Jeg ville også kalde det et pæretræ med masser af pærer.God høst.
  God søndag til dig og dine og god udveksling til Laura. Håber også at
  I får en god oplevelse med albertslunderne i Sisimiut.
  hilsen Nina Borup Hansen, Vallensbæk.

  SvarSlet
 3. Christunte: I mine tanker var det et pæretræ og nu har jeg sagt det højt. Det er ihvertfald hyggeligt med lys i hjørnet.

  Nina: Det er så hyggeligt med stearinlys i de mørke hjørner.. om ganske kort tid er der ingen mørke hjørner heroppe mere, for så har vi jo dagslys døgnet rundt, så det er bare om at nyde, at vi kan have stearinlys, som man kan se, så længe det varer.
  Ilulissat er en hyggelig by, som er vant til at modtage turister, så I får helt sikkert en god oplevelse med isfjelde og hvad de har at byde på. God søndag til dig også

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.