søndag den 7. februar 2010

Fredags-bogstav-leg T

Naturligvis skal mit bidrag til bogstav-legen T i denne uge være TASERALIK.

taseralik

I gamle dage kom folk fra nær og fjern for at mødes, udveksle varer, finde nye kærester, til trommedans og hvad folk nu ellers laver, når de mødes.

TASERALIK, er også hvad vores kulturhus hedder.

taseralikitåge

taseralik1

Vores kulturhus er forholdsvis nyt, sådan lidt over 2 år.

taseralikbynight

Jeg er rigtig glad for at byen har fået et kulturhus, hvor der nu er mulighed for at se fotoudstillinger, se teater, film og gå til koncerter.

Der er debataftener, konferencer og modeshows og når ånden er mæt, kan vi stille den fysiske sult i TASERALIKS café og få stillet kaffetørsten.

Det er slet ikke så ringe!

taseralik 

Og så vil jeg naturligvis også nævne TAEKWON-DO.

Både Laura og Sara har dyrket Taekwon-do siden de var ca 7-8 år. De har een af verdens bedste til at træne sig.

De opnåede sidste år at få det sorte bælte,

pigernemedmeng

og jeg kan uden at lyve sige, at deres træner var mindst lige så stolt som Jan og jeg.. mindst!

pigernemedderestræner

Et er at de har fået det sorte bælte, men hvad jeg er mindst lige så stolt over er, at de flere gange om ugen stadig går til træning uden at kny.

Jeg (og heller ikke Jan) har aldrig dyrket synderligt sport og har altid haft svært ved at fastholde en interesse så længe.. men det kan de! SEJT!

Jeg drikker mellem 1-1½ liter the om dagen. Helst grøn eller hvid. Jeg drikker skam også kaffe, men THE er nu godt.

Det var mit bidrag til ugen bogstav-leg, men du kan se mange flere og interessante bud ved at klikke på billedet nedenfor

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med de dyktige jenter.

  Kulturhuset ser riktig så flott og moderne ut.

  Ha en fin uke

  SvarSlet
 2. T-ord er vigtige i din verden, det ses Tydeligt. Flot kulturhus I har, dygtige piger - det er sejt, med piger, der dyrker kampsport! Og the kan vi ikke undvære!

  SvarSlet
 3. Å, så flinke jenter da og det er en fantastisk idrett!
  Kulturhuset deres er fantastisk flott synes jeg. Det var så fint med alle de store vinduene og det bildet der bygget speilet seg i vannet, er bare så flott:)

  SvarSlet
 4. Flott kulturhus , som ligger i en natur langt fra den jeg bor i.
  Og flotte jenter, ha en fin uke.F

  SvarSlet
 5. Vi har kulturhus her i byen også, men det blir ikke benyttet så mye av meg enda. Har så mange andre spennende plasser jeg først vil se. Det virker som dere bruker deres hus aktivt til mange ting. Flott å se på er det også. Håper jentene dine kommer veldig langt innen deres sportsgren. Ha en flott uke!

  SvarSlet
 6. Tak skal I have. Jo, vores kulturhus betyder rigtigt meget for mig, og jeg ville da godt nok ønske at der var endnu mere gang i udstillingerne og gerne af kendte kunstnere også. Jeg ved, at det koster penge, men der er rigtigt mange kunstnere, hvis kunst jeg godt gad se.
  Jo, tak, mine dygtige piger og deres sport betyder også rigtigt meget for os allesammen i hverdagen og jeg håber, at min søn Simon også vil begynde at ro qajaq igen.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.