søndag den 14. februar 2010

For sent i seng

Alle mine meget fine og gode intensioner om at gå tidligt i seng røg lige hen ad gulvet og nu er klokken et eller andet sted mellem meget sent eller meget tidligt.

Himlen er eksploderet i et farveorgie i grønt nordlys og så stod jeg ellers derude på altanen i nattøj og dunjakke og fotograferede, nød synet og tænkte nordlys-spørgsmål.

Jeg tænkte på mine pigers spørgsmål:

“Hvorfor er der altid kun nordlys om aftenen og natten, men ikke noget om morgenen. Der er jo mørkt om morgenen også?"

Og jeg spekulerede selv på, hvorfor nordlyset, ihvertfald her i Sisimiut oftest ses kommende fra nordøst og vandrende hen over himlen mod sydvest?

Er det dumme spørgsmål?

nordlys

Er der mon et svar?

Eller er det tilfældigt, at vi kun ser nordlys sent om aftenen og tilfældigt at det altid ses fra nordøst mod sydvest? nordlysfraaltanen

Nå, inden jeg kommer længere ind i tankerækkerne må jeg hellere trisse i seng og få lidt helende søvn til min ugegamle forkølelse!

Basta!

 

(Jeg har ikke noget billedebehandlingsprogram på min statioænere computer, som jeg jo er henvist til i disse dage, så det er lidt spændende at se, hvordan billederne tager sig ud. De ser noget grynede ud, men det har vist noget at gøre med at jeg komprimerede dem?? På kameraet så de meget gode ud Her uden komprimeringnielsjørgenshus

Min skærm ser mildest talt også mærkværdig ud, for de billeder, som ser fine ud på min bærbare, ser helt horrible ud på denne store, fine skærm.. og jo, jeg har forsøgt at justere)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.