mandag den 8. februar 2010

Øv!

Min fod sad fast i ledningen og der lugtede brændt i køkkenet.. min darling/ min bærbare computer sad lige fast i den anden ende af ledningen… grrrrrr.. den bærbare røg ned med et brag og skærmen ser nu ud som et krakeleret glas…umiddelbart ser det “kun” ud som det er skærmen, der er død, og indtil videre har jeg så sat en ekstern skærm op..

Arrghhhh og det kan nok ikke betale sig at investere i en ny skærm til en bærbar..kors hvor er jeg bare klodset og kors, hvor er jeg træt af det lige nu! Satan i h….. (undskyld mit sprog)

Nu er min far sat på opgaven at finde ud af om det kan betale sig at investere i en ny skærm eller om jeg skal til at investere i en helt ny computer.. Som om jeg ikke har andet at bruge mine få penge til! Øv Øv Øv

8 kommentarer:

 1. Neej, hvor ærgerligt, held og lykke, det skal nok lykkes, hvad er det far plejer at sige...
  KH mor

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle fantastiske billeder her inde hos dig! :)
  Sikke en natur. Jeg har især nydt de skønne billeder af jeres hunde :-)

  Jeg er ofte faldet i ledningen til den bærbare. Heldigvis har ledningen sluppet sit tag fra den bærbare, inden den røg på gulvet - endnu da. Jeg håber, at din står til at redde.

  God dag til dig :)

  SvarSlet
 3. P.. & L... æv. Ajoqaaq. Tror altså det er billigst at købe en ny. Jeg er rigtig glad for min Acer travelmate 4720 - den samme som du havde.

  SvarSlet
 4. Du må en tur i ALDI.
  Hvis den er mere end tre år gammel så trænger den til at blive skiftet ud (sig det ikke til min mand) men ALDI har nok ikke en filial i Sisiumut. Hvis du ikke tror dine egne øjne så kan jeg fortælle dig at ofte har de(aldi) et godt tilbud på PCere.
  Når det lugter brændt mit køkken har det aldrig noget med computeren at gøre - - - - -

  SvarSlet
 5. Øv. Jeg ved præcis hvordan du har det, men det kan du jo ikke bruge til noget som helst.
  Jeg håber du finder en erstatning, der ikke vælter budgettet.

  Dine flotte billeder er heldigvis intakte, uanset hvad der skete med din skærm :-)

  SvarSlet
 6. kender flere familier hvor samme familiemedlem (teenagere som voksne) - over tid - har ødelagt 2 og nogle 3 bærbare ved at snuble over den famøse ledning.

  Dog er dette ikke sket for dem der har erhvervet sig en MacBook - for her klikker man det aflange (lidt oval-agtige) stik med indbygget magnet - der går fra strømforsyningen og det er lige meget hvilken vej det sættes på MacBook'en (stikket "suges nærmet" på MacBook'en) og skulle man snuble over ledningen - falder det magnetholdte stik nemt af - og sættes hurtigt på igen, uden at noget som helst går i stykker :-)

  Har af bl.a. denne grund overvejet at hvis jeg skal investere i en bærbar - skal det være en MacBook

  SvarSlet
 7. Tak Lone. Jeg har aldrig oplevet før, at tabe/skubbe eller vælte min bærbare på gulvet før, men jeg skal da lige love for, at den røg eftertrykkeligt på gulvet.

  Ja, Anonym (Dudi) P&L

  Desværre, Taxastrikker er der ikke Aldi heroppe eller snarere, der er ikke de der chok-tilbud i forretningerne, men der er en løsning på vej. Jeg var jo glad for min lille Acer travelmate 4720, så jeg ville være ked af at skulle skille mig af med den lige nu.

  Tak Ellen og min far har fundet en brugbar løsning

  Fugletossen: Jeg har set hvor smart mac kører og fik jeg stillet en god og stærk mac til gratis til rådighed ville jeg overhovedet ikke takke nej, men desværre er der ingen indtil nu, som har tilbudt mig een. Jeg er forøvrigt også ret glad for min lille Darling af min Acer Travelmate 4720. Den travellerer gennem livet sammen med mig og indtil videre har jeg været tilfreds. Håber at du finder luft i dit budget til at investere i din ønskede macbook :0)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.