lørdag den 27. juni 2009

Viftesjal i babyalpaca (nr. 4)

Så er mit 4. og foreløbig sidste viftesjal færdigt. envifteDet vejer 112 gram og er strikket i baby-alpaca, som er et utroligt flot garn, med en flot, lidt skinnende glans. Det er utroligt blødt og lækket og selvom sjalet er så luftigt, varmer det bare arme og pynter over en ordinær bluse eller en sød sommerkjole.viftenogmig Jeg har brugt min addi-rundpind turbo, som  jeg bare er så glad for. viftesjala Opskriften til sjalet kan du købe hos Arnica, og jeg kan varmt anbefale opskriften, der er letforståelig, overskuelig og nem at følge. Sjalet er, efter min mening, et af de smukkeste sjaler, der findes. viftesjalb Smuk og enkelt, og uden at være for prangende. Jeg kan ikke rigtig beslutte mig for, hvad næste projekt skal være, men jeg skal snart finde på noget, for rastløsheden i fingrene er allerede begyndt at snurre og gøre opmærksom på sig. Har du et godt sommer-projekt-forslag?? Du kan iøvrigt se de ørige viftesjaler, som jeg har strikket, lige her

9 kommentarer:

 1. De er bare så smukke dine viftesjaler.
  Baggrunden på billederne gør dem jo just heller ikke ufine ;)
  God tur til Danmark, og ja her er super dejligt sommer vejr.
  Så strik du bare en sommertop ;)
  Yt.

  SvarSlet
 2. Ja det er rigtigt at det varmer både krop og sjæl, mit blevet taget i brug i bilen fra valby til Hvalpsund, og det var så dejligt.
  farmor

  SvarSlet
 3. Man tror jo ikke at så let og hullet et sjal kan varme, men det gør det nemlig. Yt, jeg har skam også taget billederne udenfor så der kunne være lidt pænt i baggrunden. (lige bortset fra det grå viftesjal, som bare er fotograferet mens det lå på gulvet og tørrede)

  SvarSlet
 4. Hmmm - strikker på et sjal - skal strikke et til en af pigerne - og et påfuglesjal - og kan så hermed konstatere at jeg også mangler et rødt viftesjal.
  Det er forresten smadderflot.

  SvarSlet
 5. Er du da helt vild i varmen, hvor er det bare smukt i den farve!

  SvarSlet
 6. Jeg er selv helt vild med den røde farve, som ikke er helt postkasserød, ikke er vinrød og som har en snert purpur/violet eller, hvad man nu kan kalde det. Selvom moskusviftesjalet er langt dyrere og meget blødere, tilogmed varmere, så er det altså det røde, som jeg bedst kan lide (og nej, jeg sender ikke moskussjalet ned til jer ;-)

  SvarSlet
 7. Den är så otroligt vacker! Du är sååå duktig på att sticka sjalar!

  SvarSlet
 8. Du får sandelig noget fra hånden, 4 sjaler! De er virkelige smukke.

  SvarSlet
 9. Fantastisk flott sjal!! Imponerende.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.