søndag den 28. juni 2009

Rejsefeber

I morgen afleverer vi huset til nogle andre. Det er bare aller-bedst, når der bor nogen i huset, mens man er væk. Planterne bliver passet, fiskene bliver fodret og fuglene får deres frø. Huset er beboet og hvis nogen skulle fristes, fordi de ved vi er væk, bliver de såmænd overrasket af nogle andre. Begge piger har høj feber.. rejsefeber. Laura lidt mere end Sara, for hun skal på en sprogrejse til Sydengland. Det er en konfirmationsgave, som hun selv har været med til at vælge og hun glæder sig så meget at kufferten har været pakket i 5 dage nu. Alt er blevet tjekket mindst et par gange.. om dagen, så jeg tror, at hun er mere end rejseklar. Dét er så mere end, hvad vi er. Vi har pakket lidt, gået lidt i ring, drukket lidt kaffe for derefter at gå lidt mere i ring. Så kunne vi lige så godt tage ud og sejle en lille sidste tur på det spejlblanke vand. janijollen hbg1nuanqeeqiudefrasisimiutudefradenrigtigeside Uuh, som havvand dog gør godt for sjælen. Lyden af bølgerne der brusende viger pladsen for jollen og mågernes hæse velkomsthilsen eller var det afskedshilsen? mågemåge2 Et par timer og tankerne er samlet, så vi kan tage os sammen. Vejrudsigten kan stort set ikke blive bedre, så i virkeligheden er vi vel også klar. Hvad vi har glemt, kan købes i Danmark, og ellers må vi jo undvære den måned vi er væk.

2 kommentarer:

  1. Hvis jeg virkelig vil have fred og ro i min sjæl saa tænker jeg paa Groenland og det blaa hav og de utroligt smukke blaa, turkis og hvide isbjerge. Jeg har været mange steder men min rejse til Groenland var noget helt specielt. Haaber I har en god ferie, hilsen fra Asdis

    SvarSlet
  2. Asdis, jeg ved lige nøjagtig, hvad det er for et billede du "mediterer" på, for jeg tror, at det er det samme som mit. En anden ting, du ikke finder ret mange andre steder end her i Grønland og helt ude på havet/i fjeldet, er den totale stilhed. Tak i lige måde,Asdis, jeg håber og tror også at vi får en god ferie.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.