onsdag den 10. juni 2009

Tåge

Dagen gik med bagning af guldkorn-småkager. Masser af guldkorn-småkager til kaffemikken lørdag aften efter overhøringen, som starter kl 16 og formentlig slutter kl ca 18. Om søndagen er der så konfirmation med nadver og gudstjeneste, og om aftenen er der gæster til spisning, hvor jeg selv skal stå for madlavningen og der ligger mine nerver lidt på højkant. Jeg kan ikke rigtigt forberede mere lige nu, så jeg håbede lidt på ordentligt sejlvejr til aften, tågen væltede kold og klam ind, og så hidsig er jeg heller ikke efter at ligge ude i det kolde, når jeg kan sidde inde i det varme.broitågen Vi nøjedes med at brænde lidt diesel af med vores hilux (=vi kørte en tur rundt i byen)helleflynderfangstusorn Småkagerne smager virkeligt godt og er helt og aldeles anbefalesværdige. De er hvinende søde og er bestemt ikke slankekost eller diabetikersmåkager, men så nemme at lave, at man kan sætte børnene til det.

2 kommentarer:

  1. Årh, juni-tåge og havgus mens vejrudsigten samtidig siger strålende solskin. Det er altså lidt en klassisk forsommer øv-ting :-(. Vi håber på godt vejr til jer i weekenden.

    SvarSlet
  2. Jeg krydser også fingre og tæer for en god weekend med godt fotolys, varme til festkjole-brugerne og glade konfirmander

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.