mandag den 15. juni 2009

Konfirmeret

Det har været nogle hektiske dage for  hele familien, men det var det hele værd. I går, søndag, vågnede vi op til tæt, tæt tåge som dog hurtigt lettede og gav plads for dejlig solskin og en let (kold) nordenbrise som ledsagede Lauras dag så fint. 21638 Laura var så fin, så sød og så naturlig smuk i sit konfirmationstøj og jeg kan ikke sige mig fri for at øjnene indimellem stod fulde af vand. Selve konfirmationen i kirken varede lidt over 3 timer, men tiden gik stærkt og inden vi så os om var hendes dåb blevet bekræftet og vi kunne tage hjem, hvor Jan og jeg fik travlt med at lave mad. Vi stod selv for al madlavning, dog med hjælp fra både min mor og søster. Al maden var vellykket og der var så rigeligt, at hvis pladsen havde været til det, kunne vi have inviteret hele kvarteret. Stemningen var god og uhøjtidelig med masser af sang og latter. 18 Der  var dog ikke meget latter i mine fødder i morges, så nu har de fået sig et velfortjent bad i fodmassageapparatet og det værste hårde hud er høvlet af. Jeg er skrumpet flere centimeter, men hvad gør det, når hjertet er vokset med det dobbelte over min smukke, dygtige datter?! Der er flere billeder HER, som både Jan, farfar,Malia og jeg har taget. 25Lur mig om ikke I får mere at høre om de sidste to dage, når oplevelserne har bundfældet sig og roen har sænket sig? 

7 kommentarer:

 1. Skønne dejlige billeder. Det ser ud som om at i alle sammen - og især Laura, har haft en rigtig god og uforglemmelig dag. Det oser af stemning. Kan dufte maden, lugte pibetobakken og skindbukserne. Naaa nuannerpasik.
  Vi glæder os meget til at se Jer alle sammen. Der er ikke så længe til.
  Takuliv. Og stort tillykke igen.

  SvarSlet
 2. Igen et stort tillykke med datteren. Hvor er det fantastiske billeder af både konfirmander og familie. :)

  SvarSlet
 3. Nina Borup Hansen15 juni, 2009 19:06

  Tillykke med din datter. Flotte billeder fra dagen.Hun så ud til at nyde den i fulde drag.
  Jeg har en hilsen til din mor fra Per Fredberg, Albertslund. De har haft venskabsbyudveksling sammen.
  Jeg har selv udvekslet med Hanseeraq Petrussen og Lars Aarestrup, skole 2 i 2004 og nyder din blog og billeder meget.
  God sommer.

  SvarSlet
 4. Tak Jette.Det var også en god dag. Nina, jeg har sendt din hilsen videre til min mor. Hun vidste med det samme, hvem Per er.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlige billeder af fine dragter og smilende folk. Jeg kan isaer godt lide billedet af Laura med den lyseroede blomst. Hun er saa fin og smuk og ser eftertaenksom og pludselig voksen ud. Tillykke med hende, jeg er sikker paa hun havde en rigtig god dag.

  SvarSlet
 6. jeg er også ret vild med billedet af Laura der står og kikker på den lille blomst. Du har ret, Tina. Hun ser pludseligt så voksen og eftertænksom ud på det billede. I dag ser hun dog ud fuldstændig som hun plejer

  SvarSlet
 7. Pilluakutsooritsi. Sunaaffa apersortitsisimavusi!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.