onsdag den 11. februar 2009

Pragtfulde dage

Ligesom i går, er vejret igen pragtfuldt. Da jeg ankom på skolen i morges, blev jeg lige nødt til at tage et billede inden jeg piskede eleverne i gang. De havde også deres mobiltelefoner fremme for at tage et billede, inden de afleverede i "mobil-skålen". Mine elever må ikke have deres mobiltelefoner på sig i timerne, så de ligger i en skål oppe i skuffen i katederet. Den skal være slukket eller stillet på lydløs. Stakkels elever, der må undvære deres "sut" i hele to lektioner ad gangen hele dagen igennem på undtagelse af frikvartererne, men det fungerer upåklageligt. Det er så tydeligt som dagslyset dominerer mere og mere. Solen skinnede igen i dag fra en skyfri himmel, og da Jan fik fri, spændte han hundene foran slæden og kørte sig en kort tur. Jeg kunne så skylle mit sjal op, og lægge det fladt til tørre. Jeg er lidt spændt på det, for jeg kom i garnmangel og afsluttede det ret brat. Jeg fik ikke strikket den sidste halvdel af den sidste kile færdig og halsen mangler også. Jeg må se om det fungerer alligevel, når det forhåbentligt er tørt i morgen. Det er kæmpe, kæmpestort, og det var totalt kedeligt at strikke til sidst, men jeg fik et lille indblik i vendestrik, (hvis det er tørt i morgen skal jeg nok dokumentere, at jeg rent faktisk har strikket) Jeg overvejer at lave min egen sjalsnål i rensdyrtak, men jeg skal liiiige se, om jeg gider at gøre yderligere for sjalet?! Og måske skulle jeg abe efter alle de andre og strikke en vest? Eller noget, der ligner. Jeg indkøbte jo glad og fornøjet en bog, men jeg har ikke rigtigt fattet tegningerne eller vendeanvisningerne. Måske jeg gør det, når jeg sidder med garnet, pindene og bogen i hånden? Måske? Nu er månen igen ved at komme frem bag fjeldene, og hvis jeg er heldig er der måske lidt nordlys til mig som stiller op til fotografering? (Hvad det lige gik ud på med denne "båd-parkering", ved jeg ikke..måske en uheld? Måske var det blevet hurtigere lavvande end forventet? Måske for meget fart på? Måske havde ejeren travlt? Måske havde han ikke tov til at fortøjre med og valgte denne "parkering"? Det ser ikke sundt ud for motoren?) (Og nedenfor: (ræve)-fodspor i sneen ude ved anstalten for domfældte. Der er virkeligt mange..altså spor)

4 kommentarer:

 1. Igen dejlige billeder.Jeg er selv meget glad for at fotografere, især Østersøen som er min nabo :)

  Om en uge er det Las Vegas der står for "skud" men jeg er sandelig igang med at overtale familien til en tur til Grønland.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle billeder! Nhoej, hvor ville jeg gerne en tur til Groenland. Desvaerre naaede jeg det ikke mens en rigtig god familieven boede der, det ville ellers have vaeret ideelt.

  SvarSlet
 3. ~ ♥ ~
  Ekstrem herlige bilder igjen.
  Vaeret er like sa solrik og bra og kald her over i T'land.
  ~ ♥ ~
  Beatrice

  SvarSlet
 4. Grønland er meget, meget fotogen. Jeg håber for dig, at du får lokket familien med herop. Ellers må du opleve det alene?! Du har ret Tina, det er altid sjovest at besøge nogen i et fremmed land, men det kan også være berigende at komme fuldstændig "som man er" og uden nogen at genkende på gaden. Tak, Bea. Vejret har artet sig til fordel for mit kamera, og jeg har været heldig igen

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.