søndag den 14. juni 2009

Overhøring

Laura klarede overhøringen med glans. Hun var så flot, så flot. Kaffemikken gik rigtig godt og der kom en masse og ønskede tillykke. Kagebordet var bestemt ikke at kimse ad takket være min mor, Lena og min veninde Malia. Tak skal I vel nok have! Nu er huset ryddet igen og ligner sig selv. 10 kg kartofler er skrællet og er parat til stå i ovnen med fløden og rensdyrkøllerne. Lena tager sig af ryperne og min mor laver salat. Der skal fiskesuppe til og hjemmelavet is til at afslutte det hele. Det skal nok gå. Ikke så mange ord til billederne. Dem må I selv, for jeg er træt og mine fødder ømme. De har nemlig båret rundt på mig i små 19 timer og jeg hører jo som bekendt til sværvægterne. (Jeg sætter min lid til at farfar har fået nogle gode billeder, for jeg har kun taget disse få. )kagebord1kagebord2kagebord3 kagebord4lauraforankirkenlaurafryserlauraikirkenlauraogsimonlauravedsitkagebordlauravedsitkagebord2

5 kommentarer:

 1. Ja ja ja - nu svider mine øjne igen. Altså på den fede måde ;-)
  Vil ikke skrive noget som helst om sjalet hun har på (he he) men det kagebord der!!! Hold da op hvor vandet driver fra mine tænder. Her i syddanmark har jeg jo hørt en masse om sønderjysk kaffebord, men jeg har nu mange gange fortalt dem der gider høre på det (og dem der ikke gider) om hvordan kagebordet ser ud på Grønland. Misundelig? Hvem? Mig? Ja, men jeg kan ikke tåle at æde løs af godterne så jeg nøjes med at savle løs til dine billeder.
  Håber I får en rigtig god konfirmationsdag i dag.

  SvarSlet
 2. Kære Laura. Hvor er du smuk i dit fine konfirmationstøj. Vi ønsker jer en god dag med konfirmation og familiehygge. - Kagebordet!!! Wauw!
  Kærlig hilsen til alle.
  Onkel Ebbe og faster Krista

  SvarSlet
 3. Smukke unge menneske! Tillykke! Og sikken et kaffebord, den slår vidst selv de største og fineste sønderjyske af slagsen!

  SvarSlet
 4. Rigtig god konfirmation/dag til Jer alle :-)
  Uhm...

  SvarSlet
 5. Kæreste Laura og resten af familien deroppe. Hjertelig tillykke med den store dag. Åååh hvor jeg godt gad at være hjemme - bare denne weekend. Vandet havde nok stået i lårtykke stråler (igen) ud af øjnene. Håber I alle må få en rigtig god weekend og rigtig god fest. Stort tillykke.

  .....glæder mig rigtig meget til at se dit helt specialdesignet konfirmationstøj. Det ser spændende ud. Knus fra Aja (ajjaaa) Dudi ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.