torsdag den 12. februar 2009

Mega-sjal

Så lå jeg der i min seng i nat, og vendte og drejede mig, vendt og drejede mig. Jeg var ellers så forfærdeligt træt om aftenen, men i samme øjeblik jeg lagde hovedet på puden, var jeg lysvågen. Jeg kunne rigtigt ligge og blive godt gammeldags træt af mig selv, mens jeg lå der og misundte Jan hans dybe søvn ved siden af mig. På et tidspunkt er jeg faldet i søvn, for jeg vågnede fortumlet i morges og var ligeså træt som i nat. Jeg hader det! I morges stod månen lavt mellem de to huse, der ligger "foran" os. Resten af dagen var smuk, smuk, men jeg kunne ikke nyde det, for jeg skulle bare hjem og have noget søvn til hovedet og de tomme tanker, der huserede i hovedet, og som det hjalp med den time jeg nåede at sove. Lena kom og spiste rensdyr-pizza sammen med os, og hun lagde frivilligt skuldre til det sjal, som jeg blev færdig med i forgårs. Det er vasket og mangler at få hæftet to ender. Det er enormt stort og jeg ved, at jeg ikke får det brugt. Til gengæld har jeg taget hul på vendestrik med det sjal og forhåbentligt nærmere nogle af de bluser/vest i min bog. Og jeg har taget hul på en (forhåbentligt) mindre strikke-krise. Jeg gider ikke strikke stort lige nu, så på pindene er der starten til et par strømper. Dem kan man da altid bruge i modsætning til tæppestore sjaler! Lige pludselig har en kraftig vind, ja nærmest en storm, rejst sig ud af den blå luft. Den banker på døren, klaprer med vinduesglasset og ryster vores tag, så lamperne gynger i deres ledninger. Uuuh, hvor det piber og hvisler i huset, så jeg vil over under tæppet og strikke uld-strømper og glæde mig over, at i morgen har jeg kun 4 timer på arbejde inden jeg kan tulle hjem igen og holde weekend, og det er tiltrængt og jeg glæder mig.

Det er ikke så tit (faktisk sjældent) at Laura frivilligt stiller sig foran mit kamera. Og hun er endda så sød og smuk på billeder

4 kommentarer:

 1. hvor lyder det lækkert- rensdyrpizza- ikke lige en sammensætning man overvejer her i Danmark- men hvorfor ikke. Det smager garanteret skønt. Hvor er dit sjal dog smukt. Jeg håber da at du kommer til at bruge det. Det har en skøn farve og størrelse.

  SvarSlet
 2. Jeg må også indrømme at det er super skønt med et stort sjal, og det er flot strikket. Du skal bare hygge dig i det, når vinden suser uden for :-)

  SvarSlet
 3. Tja..måske skal jeg bare lige vænne mig til det?? Eller så er der måske en anden, der vil have det i gave engang!

  SvarSlet
 4. Du skal da ikke smide det sjal væk, for jeg synes at det er meget flot.
  Farmor
  bare for at du skal vide det, så skal jeg ikke drille dig med "det du ved nok om silas"
  farmor

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.