torsdag den 10. november 2011

Rystet

Trænger du til at blive rystet lidt igennem?

Læs her

Og er du stadig ikke rystet, så fortsæt her og husk at læse alle! kommentarerne med..

Jeg skammer mig over mine medmennesker!

Update:

 

Pkt 1.: Det er IKKE et blog-indlæg, som Helge Tang har skrevet, men en kommentar til et blog-indlæg.

Pkt.2: Det er ikke en hjemmeside, men en blog. Dér er forskel! Blogindlægget er der stadig og kan stadig læses her.

Pkt.3: Bloggen hedder ikke smartlog.dk, men http://takashimaya.smartlog.dk/

Pkt 3.: Kommentaren (som var kommentar nr.11) til blogindlægget er nu fjernet, -tilsyneladende af blogindehaveren. Der er kun oplyst på bloggen under den fjernede kommentar, at det er pga misbrug, at det ikke længere findes. (og gudsketakoglov for det, for det var meget stygt)

Pkt.4: Jeg er stadig rystet over de forskellige kommentarer, der er til indlægget.

 

(og måske er jeg oveni lidt irriteret over, at oplysningerne mht indlæg, kommentar, blog-adresse og begreberne vedr. hj.side og blog er blandet sammen i en landsdækkende nyheds-netavis, hvor der er ansat professionelle journalister, som burde vide en smule bedre, men blæs nu på det Dorthe, for det er vel stadig indholdet, som er det rystende i denne sammenhæng)

9 kommentarer:

 1. Kæben faldt lige ned på brystet!!! Jeg har ikke fået den op endnu...

  SvarSlet
 2. Wong Wai:
  JEG bliver nød til, at " have et par dage`s læsning "! HOLD DA NU OP.
  God dag/aften/nat til dig og dine :-)

  SvarSlet
 3. Fru Olsen: Det er da også fuldstændigt kæbe-tabende, at nogen kan finde på at skrive sådan noget.. ikke engang i sjov, skriver man sådan noget!

  Wong Wai: Tak og i lige måde

  SvarSlet
 4. Kære Dorthe

  Jeg er meget, meget, meget rystet over, hvordan et blogindlæg fra 2007 kan have den effekt det har haft. Jeg har kørt min blog på den måde, at jeg ikke har redigeret i indlæg eller kommentarer (og i øvirgt ikke har haft mulighed for eller interesse i at tjekke om folk der kommenterede var dem de udgav sig for at være. Derfor er det heller ikke mig der har fjernet kommenter nr. 11 da jeg først er blevet opmærksom på debatten i dag)

  Jeg er også meget, meget overrasket over, hvordan har misforstået indlægget og hvor hadefulde folk er i kommentarerne.

  Det har aldrig været min hensigt med bloggen eller det indlæg så det er fjernet

  Med venlig hilsen Takashimaya

  SvarSlet
 5. Takashimaya: Det er nogle ualmindelige rystende kommentarer, der viser, hvilket syn de forskellige folk har på fx. grønlændere.. eller måske skulle jeg rettere sige deres medmennesker.
  Jeg kan slet ikke komme ind på din blog nu.. har du fjernet/slettet den?

  SvarSlet
 6. Ja, jeg har slettet den.

  Det har aldrig været min hensigt med bloggen at nedgøre Grønland eller grønlændere (der er ét indlæg om Grønland på bloggen hvor jeg undrer mig over nogle ting som jeg har fået fortalt af en bekendt som har boet på Grønland) eller nogen som helst andre, og derfor har jeg ikke lyst til, at min blog skal bruges til at promovere bestemte holdninger eller hænge folk ud (eller at jeg selv skal blive beskyldt for alverdens ting)

  SvarSlet
 7. Takishimaya:
  Øv øv og øv, når ens hensigter, bliver misforstået, misfortolket eller på anden måde fordrejet.

  Jeg husker godt, hvad indlægget drejede sig om og jeg må tilstå, at jeg ikke selv, ville have genfortalt historien til nogen som helst.
  Alt afhænger jo af øjne, som ser og hvis den som har fortalt dig en historie om en episode, som vedkommende har oplevet i Grønland eller et hvilket som helst andet land, kan det være ualmindeligt svært at gengive og genfortælle, hvad det er som har stødt, harmet eller forarget.
  Der skal ikke meget til at misforstå det skrevne ord og har du haft et smil på læben under din genfortælling, kan det være ualmindeligt svært at vise det på skrift.

  Jeg bryder mig heller ikke om, at blive sammenlignet med en hel befolknings-gruppe, men vil helst ses som det enkelte, unikke individ, som jeg føler mig som.

  Jeg er halv-grønlænder/halv-dansker og jeg ville ikke være særligt glad for at skulle bære en hel befolkningsgruppes kedelige kendetegn på mine skuldre.

  Jeg forsøger såvidt det er muligt, at skildre mit ganske almindelige liv på Grønland som grønlandsk/dansk og bliver ked af det, hvis jeg bliver sat i hartkorn med dem, som bliver filmet i fx. "flugten fra Grønland" eller de hjemløse stakler, som fx. også bor i Danmark eller som tidligere dansk kolonialist.

  Jeg kunne se på din blog, at du har blogget længe, så det må være lidt vemodigt for dig, at skulle slette den helt pga et enkelt indlæg.
  Jeg ønsker dig god vind i sejlene fremover

  SvarSlet
 8. Hvad er forskellen på en blog og en hjemmeside? Det anklager journalisterne på Sermitsiaq.AG for ikke at kende forskel og jeg må indrømme at jeg heller er bekendt med nogle klare definitionsforskelle til trods for at jeg har arbejdet professionelt med det her medie i +20 år.

  SvarSlet
 9. ANONYM:
  Jeg ved ikke om jeg er ved at misforstå dig eller ej, men er det internet, som medie du har beskæftiget dig med i +20 år eller er det journalist-verdenen, som du hentyder til?
  Jeg går ud fra at det er internettet og derfor dette korte svar:

  Der står en ganske god beskrivelse her http://wordpressdansk.dk/blog-eller-hjemmeside/


  Man kan godt have en blog på sin hjemmeside, det har Susanne fx.http://rok4you.dk/ og det havde Sermitsiaq. gl (da det var punktum gl) også, hvor bl.a Jørgen Chemnitz bloggede om livet på Østkysten http://sermitsiaq.ag/nitz/2008/05/21/lektion-nr-1-%e2%80%93-8/.

  Qeqqata.gl er en hjemmeside. Den er statisk, hvorimod Takishimaya, hvor indlægget, hvor kommentaren stod i, som der bliver hentydet til, havde en blog, som jo er slettet, ligesom hele bloggen efterfølgende også er slettet.

  Jeg ved ikke om det er svar nok for dig, men ellers er hjemmesiden Google.dk (.com) leveringsdygtig i mange gode svar

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.