lørdag den 19. november 2011

Franske liljer til den arktiske kulde

I forgårs, om aftenen, kunne jeg lukke maskerne af på mit hemmelige, røde jule-mysterium, som skulle vaskes, lægges i facon og tørre, inden jeg kunne komme videre.

Det er ret så spændende og en anelse frustrerende, at jeg ikke kan vise frem, som jeg plejer.

Jeg håber, at det bliver godt og jeg synes, at det bliver julet.

 

Mens jeg alligevel bare sad og så på stykket, som skulle tørre, strikkede jeg disse håndledsvarmere efter det kit, som jeg har købt og modtaget for et stykke tid siden.

Du kan også finde mønsteret i bogen:” masker og mønstre”.

 

Jeg har købt både bog og oveni strikkekit på både de franske liljer, som mønsteret på disse håndledsvarmere hedder og muslingemønsteret, som jeg strikkede forleden.

 

Jeg har igen strikket i noget andet garn, for det var en dyr omgang at skulle investere både i bog og strikkekit, så mønstrene skal genbruges igen og igen og igen Smiley

 

De franske liljer…

fl

Der skulle i virkeligheden være en blondekant i kontrast-farve til slut, men jeg brød mig ikke om blondekanten, så den blev pillet op og jeg er tilfreds med den lige kant.

Måske jeg senere finder på en anden kant, som falder mere i min smag?

Måske ikke.

Original-garnet i strikket-kittet ligger og venter og det får det lov til lidt endnu, for jeg er igen igang med mit hemmelige, røde jule-mysterie, som jeg er meget spændt på at få færdig og give væk, når tid engang er.

fl

Franske liljer.. så dukker der billeder af de dersens gamle, søde, erotiske, lettere pornografiske postkort-billeder frem for mit blik.

Gad vide om jeg kan fremmane følelsen af at se ud som dem på postkortene, når jeg tager håndledsvarmene på?

Måske blondekanten alligevel mangles.

klhalvtre

4 kommentarer:

 1. Hvor er dine pulsvarmere flotte. Har selv kigget på kittet x mange, men syntes det godt kunne se svært ud.

  SvarSlet
 2. Pia: Jeg var overraskede over, hvor lette og hurtige de var at lave. Jeg havde også forventet, at de var lidt komplicerede og svære..

  SvarSlet
 3. Nu er jeg da bare nysgerrig!!!
  Gad vide om ikke det mønster der kan findes på nettet et sted? De ser dejligt varme ud - og hurtige til at atge af i tilfælde af at en hedetur skulle komme forbi :-(

  SvarSlet
 4. jeg syntes de er virkelig flotte! O.O wow

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.