onsdag den 30. september 2009

Indfrielse/udfrielse

I morges tog jeg chancen og raskmeldte mig på arbejdet

(jeg hader, hader, hader det system! Jeg mener ikke man burde raskmelde sig, da det jo er en selvfølge at man går på arbejde. Man sygemelder sig, og så mener jeg at man bør tage stilling hver morgen om man stadig er syg, og så sygemelde sige igen alt efter, hvordan man har det. Naturligvis er der undtagelser fx et brækket ben, en dyb depression, lungebetændelse ell. lign. Hvad mener du forøvrigt?)

og jeg måtte lige hive kameraet frem, da jeg stod og skulle raskmelde mig, for magen til “solopgang”.. Jeg blev helt forventningsfuld for resten af dagen.morgenMen humøret faldt gevaldigt i middagspausen, da jeg skulle vise mit strik til een af mine kollegaer, for midt inde i det halvfiltrede angorastrik kunne jeg pludseligt se, at jeg har strikket en ½ kile.. EN HALV KILE! fejlslagDer mangler halvdelen. Jeg piller IKKE op, farmor, for det filtrer og er stort set umuligt at trævle op, så fejlen må skjules på en anden måde. Kors, hvor kunne jeg have pisket mig selv med min rundpind. Jeg lod være! øvKan du se fejlen?

Jan havde ligeså tidligt fri som mig, så vi hoppede i jollen og drog ud på havet. Som jeg har savnet havluften, duften, lyden af bølgerne og smagen af havsalt, den blide vuggen og udsigt til det uendelige.

Det er i grunden en parodi, at jeg i den grad elsker at sejle rundt i min jolle. Jeg kan ikke svømme, og de få gange jeg frivilligt har begivet mig ud i vand (både i Vesterhavet og i div. svømmehaller) er jeg gået delvist i panik og kan ikke komme hurtigt nok op igen, medmindre Jan holder mig i hånden og siger:” nååe og hmmmm..” lyde til mig, mens han kikker mig ind i øjnene og lover mig, at det ikke er i dag/den dag jeg skal dø.

Underligt og paradoksalt. huligennem Vi kom drønende med 21 knob og inde på en ø, kunne jeg se et eller andet dyr:

Mig:” Hvad er det derinde? Er det ikke en fugl? En ørn?”

Jan:” Hvis det er en fugl, så er det f…. en struds

Mig:” Det er da en ørnørn1og så lettede strudsen frisk-som-en-havørn på store majestætiske vinger og ganske korte ben, taget i betragtning af, at det var… en struds.   Hmm.. Dén kommer han til at høre for længe og ved hver given lejlighed!ørn2En dejlig tur, kold, men skøn, og gid der kunne blive sejlvejr igen i morgen.

Gid!bagsidenafkællingen solnedgang Dagen-gryet indfriede mine forventninger til dagen. Min hovedpine er væk og det har været en pragtfuld dag. Nu vil jeg forme nogle rugboller til madpakkerne i morgen.

Hvordan har din dag været?

4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at du er på benene igen :)

  Min dag har været god. Efter arbejde, var jeg ude at købe ny cykel - så kan man ikke blive gladere på sådan en efterårsdag!

  Jeg elsker alle dine billeder. Drømmer mig ofte op til Grønland. Der ser så smukt ud.
  En dag kommer jeg forbi med kage ;-)

  SvarSlet
 2. Skynd dig at strikke en halv kile mere - så ser det ud som om det er med vilje.

  I har jo også så mange hunde ;-)

  Godt du er rask igen.Raskmelde sig - der skal vel aflyses en vikar? Vi vil også gerne vide om der kommer en chauffør eller ej da der ellers nemt kan køre en anden i bilen.

  SvarSlet
 3. hej. Dejligt at du er frisk som en struds. Min dag er gået ok, men nok mest fordi jeg har fri fredag og skal 5 dage til Island fra lørdag til onsdag. Hils ham der ser studser. Klaus

  SvarSlet
 4. Terese, tillykke med din nye cykel. Så kan du cykle ud i det smukke danske efterår og nyde den indtil du en dag kan komme herop og indånde den tørre, kolde og meget klare grønlandske efterårs-luft. Jeg vil glæde mig til at smage din kage. Jeg skal nok lave kaffen/theen.
  Taxastrikker: Jo, vi har skam hunde nok, og endda et par for mange, for de er jo ikke gratis at holde i live (og slet ikke dem)
  Jeg har regnet ud, at den halve kile lige akkurat kommer til at sidde lige i midten på ryggen og så må det så være det! Jo, der er naturligvis fordele og ulemper ved at skulle raskmelde sig og er også forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvor godt det er..
  Klaus: Jeg skulle hilse fra Strudsen (tidligere kaninen_ en anden og ret god historie, der er 13 år gammel) og sige, at godt nok har han dummet sig, men der er ingen grund til at stikke hovedet i busken. God tur til Island. Hils islændingene fra mig og sig, at jeg kommer på besøg inden jeg blir' for gammel.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.