tirsdag den 28. juli 2009

Kusinebesøg og trampolinbegejstring

Det er lidt pudsigt at tænke på, at jeg oftere ser min kusine, der bor i Danmark end mine kusiner og fætre, der bor i Sydgrønland. Jeg vil næsten tro, at det ville være billigere, hvis vi alle rejste til Danmark og mødtes end hvis vi 4 (Jan, pigerne og mig) skulle rejse til Sydgrønland. Både min lillesøster Dudi og mine forældre har enddog rigtig god kontakt til min kusine, der bor i Nordjylland. Hendes datter Kathrine har en kæmpestor trampolin, som især Sara og Kathrine fik hoppet i igår, da vi var inviteret til mad. Det til trods for at den både var våd og de efterfølgende også blev det. Et eller andet sted har jeg set et billede af Danmark set fra oven, hvor man kunne se alle de mange trampoliner, der står rundt om i haverne. De er markante syn set fra oven. Hvis vi havde haft muligheden for at have en trampolin i Sisimiut, var jeg den første til at investere i en, men 1. : der er ikke mange plane steder den kunne stå. 2.: hvad skulle jeg stille op med den om vinteren, når der falder flere meter sne og der er hård frost? 3.: der er kun klippe og atter klippe rundt om vores hus. Det er god motion, som styrker både balancesansen og motorikken, så det er da alletideres "legetøj" at have stående til både børn og voksne. Men TAK for mad, Rosa, og hyggeligt selskab.

5 kommentarer:

 1. Jamen - sår`n en fætter af en trampolin kan da pakkes sammen. Det er der da mange der gør, så den ikke tager skade af at stå ude i vintervejret (ja ja ja - grin du bare) for næstenfrost og vand vand vand er ikke godt for trampoliner.

  SvarSlet
 2. Ja, det er ærgerligt, men så har I så mange andre glæder, som vi i Danmark må afstå fra.

  SvarSlet
 3. Jan må igang med en større terasse, der er ikke andet for ;o)

  hilsen Phine

  SvarSlet
 4. hej tak for sidst der var hyggeligt at se jer. håber ikommer godt hjem i må hilse mvh rosa

  SvarSlet
 5. Rosa, det var også rigtigt godt at se jer.. måske Jan kan overtales til at lave en kæmpestor terasse, så vi har noget at lokke Kathrine med? Det er dog ikke mange uger om året, vi ville kunne få glæde af en trampolin hjemme i Sisimiut.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.