fredag den 20. juni 2008

Bekræftet

At have en blog, betyder at du/jeg er en delvis offentlig person, og det har jeg selv valgt og vælger det hver gang jeg udgiver et indlæg. Som jeg har skrevet i min velkomst i venstre side, betyder bloggen for mig, at jeg her har en dagbog, som jeg kan bladre tilbage i og mindes. Det betyder også at familien i Danmark kan følge med i vores liv og levned udover vores telefonsamtaler. At der er andre end familien, der følger med på bloggen, kan jeg se ud fra tæller øvert i venstre hjørne, for så meget familie har jeg dog ikke, medmindre de er inde ca 15-20 gange dagligt eller mere?! Jeg får indimellem kommentarer fra folk, som jeg ikke kender i det virkelig liv og dét er hyggeligt og dejligt, for det handler vel i bund og grund om bekræftelse. Bekræftelse har alle mennesker mere eller mindre brug for, og jeg får jo så rigeligt, og det glæder mig hver gang, nogen synes at det jeg gør, siger, mener eller laver er godt. Ikke at jeg bevidst gør noget for at glæde andre med henblik på bekræftelse, da jeg jo godt ved, at jeg ikke kan glæde alle, men jeg tænker da ofte over at opføre mig pænt og anstændigt. Jeg forsøger og ingen er som bekendt forpligtiget udover deres evner..Og hvorfor nu denne lange smøre?? Jo, i går aftes, da jeg havde udgivet mit indlæg, sad jeg og surfede lidt rundt og kunne ud fra min "feedjit" se at der højst sandsynligt var et eller andet, og jeg klikkede ind, søgte og fandt...og blev så smigret og stolt, at jeg bliver nødt til at dele det med jer. Store, flotte og smigrende ord om lille mig, der bare sidder her og hygger mig.. Og at jeg så i dag kunne gå hen og sige tak til Barfuss som jeg overhovedet ikke kender, (men kan komme til at kende..) men som jeg genkendte ude ved elven, for den pæne omtale, var ekstra sjovt. TAK igen! Jeg vil sådan set også sige tak for en pragtfuld arbejdsdag, hvor hele specialklasse-afdelingen var ude i fjeldet fra den tidlige morgen for at grille sponsor-pølser , spille fodbold, rundbold og hygge om hinanden, det var dejligt og bekræftede, at jeg har det rigtige arbejde.

(læg mærke til at sneen nu er helt væk..ihvertfald lige her)

9 kommentarer:

 1. Det er velfortjente skulderklap!
  Jeg nyder også at læse med på din blog, selvom jeg dog kun har et mere begrænset forhold til Grønland.
  Krydser for øvrigt fingre for din næste sæljagt.

  Kh Karen S

  SvarSlet
 2. Jeg sidder da også og nyder min daglige dosis Grønland.Fortæller også om dig til folk jeg kender - og dem der gider lytte til mig;-)
  Det er så godt at se Grønland er med på første række i alt det "vi andre" også er.Bare skriv løs du,hvert et ord bliver læst med begærlighed.
  Måske jeg kender en med en strikkeblog der liiiiige skulle daffe ud og tage billeder af en babytrøje - uden knapper:-)

  SvarSlet
 3. jeg kan kun give karen og taxastrikkeren ret.
  Jeg går da også dagligt ind og snuser duften af vind og vejr og mad, som jeg stadig har i hukommelsen.
  Inspiration til strik for jeg jo osse her.
  hilsen Phine

  SvarSlet
 4. Klap og buk her fra Nakskov.
  Dejligt indblik jeg får lov til at få.
  Og så morsom du er.
  Dejligt livsyn.
  Når du hvæsser, skriftligt.
  Og kys for dine fantatiske billeder.
  Hilsen Lea.

  SvarSlet
 5. Kære Dorthe,
  Et kæmpe QUJANAQ skal der også lyde fra mig! Jeg er inde på din blog næsten dagligt og nyder alle dine indlæg om stort og småt!
  Venligst Lona - født i dejlige Sisimiut

  SvarSlet
 6. Den ros er mere end velfortjent, og jeg tænkte længe over den for at få indfanget præcis, hvad det er, der gør din blog så velgørende.

  Det var hyggeligt at møde dig ude ved elven - og jeg glæder mig til at møde dig igen. Ved bådebroen eller andre steder.

  Om lidt skal jeg mødes med nogle venner omme i Amerloq-fjorden. Min kollega Søren har vist mig vejen derud, og siger "at jeg bare skal huske at sejle udenom skærene ude ved dump'en" :-)! Så nu kaster vi os ud på det vilde hav i vores nye båd. Uha!

  SvarSlet
 7. Jeg tror altså der er noget i vejen med dit termometer, det står på 4 grader..

  SvarSlet
 8. Jeg kan også se på sermitsiaq.gl at der kun er 4 grader i Sisimiut.
  Nå, men ville bare lige takke for CD'erne og se om der var nyheder. Ikke så underligt, var der ingenting, for du er sikkert ude og fejre nationaldagen, og tillykke til os.
  Aja Lena- som fik Silas til at sove, mens han lå og puttede sig hos mig.

  SvarSlet
 9. Nej Lea, der er desværre ikke noget galt med det..det er temperaturen heroppe der er noget galt med, for der er vitterligt ikke særligt varmt! TAK til jer allesammen..jeg bliver altså SÅ smigret over alle jeres roser HVERGANG og de giver mig da mod og lyst til at forsætte mine små bloggerier om ingenting og al ting og ikke bare skrive dem i et kladdehæfte eller en mayland-kalender (som jeg gjorde før)Lona: illillu!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.