onsdag den 25. juni 2008

HJÆLP

Jeg er fra flere sider blevet, temmeligt kraftigt endda, opfordret til at deltage i en foto-konkurrence, men præstations-angsten er slået ud i lys lue hos mig sammen med nogle ubrugelige mindreværdskomplekser. Hvad jeg til gengæld sagtens kan bruge, er hovedpræmien, som er en rejse til Danmark for to, og hvis jeg skal have en chance, er der ikke så meget at gøre end at indsende et eller flere billeder. Har du et bud på, hvilket / hvilke billeder jeg skal indsende? Jeg har jo gennem det sidste års tid taget en del, så hvis du har lyst og tid, må du gerne scrolle igennem min blog og billedalbums og være med til at vælge for mig. Har du et bud, kan du sende mig en mail eller skrive det i kommentaren nedenfor. Hvis du mener at det vil være for ydmygende for mig, må du også gerne skrive dét til mig ;-) I kan se nogen andre indsendte billeder her og her (Nej, jeg har ikke haft mod til at indsende re for ydmygende for mig at indsende et billede, er du også velkommen til nogen endnu)

11 kommentarer:

 1. 6.juni 2008 billedet af kjoven - eller dine blomsterbilleder den 14.juni! Det er jeg nået frem til, men du har så mange vidunderbilleder, så det bliver svært at vælge, men selvfølgelig skal du med i konkurrencen. Skønt med 2 billetter til DK.
  Knus - og snart på gensyn.
  Faster Krista

  SvarSlet
 2. Eller det af kutteren i tågen (351). Godnat! F.K.

  SvarSlet
 3. Tak faster Krista. Jeg har lagt billederne til side og samler så lidt mere mod sammen. Måske er der andre, der har andre forslag? Snarlig gensyn

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig skal du deltage, du tager de mest forrygende billeder. Det svære bliver at udvælge et. Jeg kan også godt lide kutteren, men også kirken i Sisimiut eller et af de andre vinterbilleder. Du må tromme familien sammen og så må I udvælge et billede. Held og lykke.
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hej D.
  Det er en svær opgave, men kan du fortælle lidt mere om konkurrancen?
  Hvem er de der stiller opgaven, Dansker eller Grønlænder?
  I hvilken sammenhæng skal billedet bruges, til at reklamere for Grønland,eller sælge en vare?
  Skal billede afspejle hverdag i Grønland?
  Betingelser i Grønland?
  Muligeheder/ oplevelser i Grønland.
  Natur oplevelse?

  Lys og skygge har du så meget af og det gør sig altid.

  Men jeg har kikket i Efterår album, og fundet "Jesper slæber" og
  "Rensdyr til tørre"
  I vinter album har jeg kun kikket til nr. 100
  Nr.41
  Nr.44
  Nr.71
  Nr.78
  Jeg syndes billederne afspejler nye tider, placeringen af huse.
  Det vise overskud og fremgang.

  Senere på dagen vil jeg gerne give lidt af min tid til dig, så har du måske svaret på mine spørgsmål.
  Lea P.

  SvarSlet
 6. Hej Lea. Hvis du klikker på ordet FOTO-KONKURRENCE, dukker selve " konkurrencen" i selve indlægget så det op.. Måske skulle jeg stille de samme meget relevante spørgsmål til dem, som har arrangeret konkurrencen, Tak Lea for din tid. Lisbeth, jeg spørger naturligvis også min familie, men de er allesammen i DK nu så det må blive til efter sommerferien

  SvarSlet
 7. Hej
  Du sender da bare en ordentlig stor bunke, så kan de selv vælge. Der står jo ingen begrænsninger på antal fotos.
  Jeg åbnede lige dit album, og kunne godt se at det er noget af en umulig opgave at vælge enkelte fotos ud.
  hilsen Josephine

  SvarSlet
 8. tihi, Josephine..der er mange billeder, og der er da et par enkelte der er gode

  SvarSlet
 9. Hej Dorthe
  Du har utrolig mange smukke billeder, som jeg har glædet mig over mange gange og hvis jeg skulle vælge nogen, så er dine hunde billder bare skønne, det hvor hunden og hesten snakker sammen. Tusind Tak fordi vi får lov at se med.
  Ida, Silkeborg

  SvarSlet
 10. Velbekomme Ida, glæden er helt på min side, at I gider at se med. Jeg finder hunden og heste-billedet frem.

  SvarSlet
 11. Hej Dorthe.

  Også en sen kommentar her. Jeg synes klart, det er dine nærbilleder, der er de mest bemærkelsesværdige, og som gør mig glad. (Det store i det små ;-)!) Og så dem, der rummer en sjov vinkel eller pointe, som billedet af kællingehætten og sprængnings-skiltet.

  Og så synes jeg, det er en tanke værd at konkurrencen hedder "MIT land". Det må betyde, at billederne helst skal rumme en personlig vinkel på en eller anden måde. Og det synes jeg er spændende, fordi det kunne give billeder af et mangfoldigt Grønland i stedet for en stereotyp samling turistfotos.

  Men så er det jo kun dig, der kan vurdere hvad der er udtryk for DIT Grønland :-).

  Held og lykke med det.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.