tirsdag den 30. juli 2013

At kunne holde sine løfter

Nå!

Jeg lovede ellers mig selv i går, at jeg ville være venner med mig selv, gøre noget godt for mig selv og tage lidt tid til mig selv, men jeg er vist ikke særligt god til at holde, hvad jeg lover overfor mig selv, men derimod alt for god til at lytte til andres behov og ønsker, så dagen endte istedet med at jeg hjalp Sara med at få hendes møbler ud/solgt/smidt ud og få købt lidt nyt til hende, så hun kan få et hyggeligt værelse inden skolestart.

Hendes værelse er endnu ikke helt tømt og lige om lidt skal der indkøbes maling, som skal smøres på væggene i dag, inden vi kan sætte nyt ind på hendes værelse på en ny og mere fiks og tids-/alderssvarende måde.

 

Jeg satser måske hårdt, men jeg satser og håber, at noget af dagen i dag kan byde på lidt sejltur.

Jan, hans bror og sommerferiegæsten havde en god tur ind til elven i går og eftersom jeg ikke var med, viser jeg Jans billeder af hans dag, for jeg har ikke taget billeder af min dag og det er vist heldigt, for oprydning og udsmidning er vist kedeligere at se på end ørredfiskeri.

Vi har vist fået de ørreder i fryseren, som vi kan bruge til vinter.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 

Og nu skal det altså ikke forståes at jeg er skuffet eller fortryder min dag i går.

Næ!

Jeg skal tage det som en reminder til at jeg også skal lære at sige til og fra og iøvrigt nyde den glæde, som lige akkurat min hjælp også giver.. både for mig og for andre.

 

P.S. og jeg tror fortsat på, at vi har en slags “konto”, hvor det, som vi giver ud, hjælper med, ordner for andre, glæder andre med, er det, som vi senere kan hæve lidt af og at man iøvrigt, modsat andre rigtige konti, kan glæde sig over, hvor meget man har opsparet.. eller sådan noget i den stil.

Jeg går bestemt ikke ind for millimeter-demokrati!

Overhovedet ikke, men devisen om, at man skal behandle andre, som man selv vil behandles, gælder vist stadig til en vis grad.. også hos andre, så jeg håber, tror og beder til.

Naivt?

Måske?

 

Kan du have en god dag

2 kommentarer:

  1. Håber I nyder dagene - sammen eller hver for sig! - Dejligt at se billeder fra gæstens ørredfiskeri! - Det må være så skønt at være sammen. - Saras værelse glæder vi os til at se - ikke teenage - værelse, men voksen og endnu en dejlig datters værelse. - Kærlige knus til jer alle. Faster K.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg skal få taget mig sammen til at vise Saras fine værelse. De har begge en ualmindelig god indretningssans, hvis du spørger mig.

      Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.