fredag den 28. juni 2013

Hold i ferien

Det er nu dejligt at have samling på sine børn og selvom det kun er 2 ud af tre, så nyder jeg at have pigerne omkring mig.

Det bliver jo bestemt ikke ringere af, at deres kusine Karoline også er kommet og at Saras kæreste også gør os selskab.karoline

Guitaren bliver indimellem fundet frem og så bliver der spillet.

samspil

Jan hygger sig og jeg forestiller mig at han allerede nu er igang med at drømme om de jagtture han skal på til efteråret.

afslapning

 

Jeg har investeret rigtig, rigtig mange penge i et nyt objektiv.

Måske kan du huske at jeg skrev at mit 300 mm var gået i stykker? Det kunne overhovedet ikke svare sig at få det repareret, så der er kastet både julegave, fødselsdagsgave og mange bukketter blomster i et nyt, men indtil videre er jeg glad og når jeg har lært det lidt bedre at kende, tror jeg at jeg bliver endnu mere glad for at jeg ikke postede tid og energi i at få repareret noget, som ingen ville garantere, holdt.

sara

Jan, Laura og jeg tog til Viborg i går aftes, hvor Lis Sørensen gav koncert i det fri ganske gratis for byens borgere, der fejrede at de havde fået lagt nye brosten i gågaderne.

Bortset fra, at mit hold i nakken nu igen har bidt sig fast og nægter at give slip på mig og det gør ondt og at det var hundekoldt, var det en god oplevelse for os alle tre.

4 kommentarer:

 1. Vi kan jo kun glæde os til at du har fået ny dims til dit kamera,for hvis jeg kender dig ret får vi alle fornøjelse af det.

  Det undre mig hvorfor din kære gemal har brillerne siddende oppe i panden når han læser....at dømme efter rynkerne imellem øjnene burde de nok ha siddet på næsen..????? eller hva.

  Hilsen og go´ weekend til jer alle fra Joan M.

  P.s: Jeg er vild m Lis Sørensen.....

  SvarSlet
 2. Kommer helt i feriestemning af at læse det du skriver og se roen på billederne. Tænker at for mig mangler der en smule varme før jeg føler at det for alvor er sommer, men mon ikke det kommer.

  Mht dit hold i nakken så find en kiropraktor og få hjælp til det - hellere et par behandlinger og så er det overstået - og du kan nyde ferien. Der skal ingen henvisning til - du ringer blot og bestiller tid. Jeg bor i Midtjylland så jeg kender ikke nogen kiropraktorer i nærheden af hvor I er.
  Har ofte selv tænkt at det går jo over - men efter at have prøvet kiropraktor vil jeg hurtigt vælge den løsning....

  SvarSlet
 3. Rigtig Go' Bedring til dig og så vil jeg som Kristine sige : prøv en kiropraktor, jeg har osse selv prøvet en gang hold i nakken og kunne kun se til venstre ( ret så sjovt at se, men ikke når man skulle have kørt bil ). Det hjalp hurtigt efter kiropraktoren havde gjort sit håndværk på min nakke.

  Det lyder til i rigtig nyder ferien her i DK. Dejligt dejligt.
  God weekend og fortsat go' ferie :o)

  Hilsen Bente ( DK )

  SvarSlet
 4. Stemmer også for en kiropraktor.....
  Ærgerligt du ikke er på ferie lige ved siden af os;) for så kunne jeg tilbyde et dejlig varmt angoratørklæde.
  Det er super ved hold i nakken.
  Moskusulden er nu pakket i mindre portioner og set efter. Så nu er det klart til at ryge gennem karten og på rokken.
  Jeg får dog ikke spundet så meget lige nu- jernaldertøjet kræver en del tid, samt mit lille livlige krapyl Eik;););):P
  Men der kommer jo også en vinter...... øhhhhh eller er vi bare sprunget over sommeren..... og ind i efteråret......
  Knus til dig og god bedring:D

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.