tirsdag den 18. juni 2013

Gøremål og en anelse rejsefeber

Dagen har været uendelig lang med en masse gøremål, som skulle nåes og nogle endda indhentes inden de smuttede ud i glemslen..

Jeg har ikke mange timer tilbage inden jeg rejser på sommerferien og ned til min SaraTrunte og jeg behøver vel ikke engang at tilføje at jeg glæder mig både til at se Sarapigen og til at holde ferie.

Vi har planlagt nogle dage i London og det glæder vi os også til.

Jeg har aldrig været i Londan i modsætning til pigerne og allerede nu kan jeg ane at vi har afsat for få dage til at se og opleve, men vi skal også nå en masse mens vi er i Danmark og tiden er kostbar, men hold fest, hvor jeg glæder mig til at se noget andet, opleve noget andet og få inspiration til resten af vinteren.

 

Lige nu bølger tågen ind og ud af byen.. som den plejer.

Der blev blå himmel midt på dagen efter en formiddag med tåge og til aften lagde tågen igen sine kolde, klamme fingre ud over os og vi er igen indhyllet i uigennemsig, hvid tåge

ssphuset

taseralik

og jeg tænker allerede en smule katastrofetanker om at flyet ikke kan lande/lette i overmorgen, når vi skal afsted.. “rolig Dorthe, rolig Dorthe” hvisker den optimistiske halvdel af mig, mens den anden gnækker pessimisme og negativitet ind i det andet øre.

Jeg afleder tankerne fra tågen, som vælter ind og ud med at få en ende på gøremålene, pligterne og de ting, som skal nåes og derindimellem trækker jeg vejret, mens jeg ser på alle de hundrede og atter hundrede larver, som gør jorden helt levende, når de snor og vrider sig rundt og frem overalt.

larve

Larverne er, hvad jeg har kunnet google mig frem til, natsværmer-larver og jeg aner ikke, hvorfor der er så forfærdeligt mange og hvordan jeg kan få dem til at forlade min rabarberplanter nede foran huset.

Jeg tænker om det er fordi jorden er så tør.

Der er ikke faldet regn overhovedet og sneen er jo smeltet for længe siden, så vandløbene er også små og totalt ubetydelige og med fare for at lyde som en kværulantisk bondemand, så synes jeg godt, at der må falde en omgang massiv regn, så jorden/fjeldet kan blive grønt og frodigt.

Det klæder bestemt ikke at det knaser under fødderne når man går sig en tur derude.

 

vanløb

vandløb

 

Der er underlige fluer, som jeg ikke har set før, men måske er det fordi jeg ikke har set efter før.

insekt

bevinget

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.