tirsdag den 25. juni 2013

En Laura om ugen (uge 25) og fætrene i Ålborg

Når der sker så meget omkring at jeg husker for derefter at glemme, for faktisk huskede jeg at tage søndagsportrættet af Laura i søndags og jeg huskede også at lægge billedet i mit facebook-album, men jeg glemte da at gøre mere ved det.

Hun valgte dette:

uge25

hvor jeg valgte dette:

uge25a

Når jeg lægger billeder op på bloggen, bliver de blegere, mindre kontrastfyldte og faktisk kedeligere, så jeg vil i løbet af sommeren få tjekket min flickr-konto og se om de ikke bliver mere præsentable der?

 

I går var Jan og jeg en smuttur i Ålborg og kørte selvfølgelig en tur om min søster.

Det var dejligt at få hilst på hendes drenge og Silas (den yngste), som altid har en masse spørgsmål, spurgte, hvor hurtigt mit kamera var og det fik han lov til at se, ved at stille sig foran det, mens jeg tog en masse billeder af ham.

Begge drenge er nogle ualmindeligt kønne drenge og der er jo ikke mange lyse gener, der er slået igennem hos nogen af dem, hvorimod vores mørke gener især har sat præg i  Silas helt sorte, mørke og meget smukke øjne.

nukasilas

silas

Daniel, som havde meget langt musiker-hår (han havde/har et idol med langt hår) havde fået klippet håret kort ved en frisør og hvis du spørger mig, klæder det ham ualmindeligt godt.

Daniel spiller rigtigt godt på guitar, også selvom ørerne nu er synlige og gav et par numre på sin guitar efter aftensmaden.

daniel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.