mandag den 13. februar 2012

Gulerødder og strømpefødder

I morgen hægter jeg på mig på det projekt, som jeg har meldt mig til: Strømpe-KAL..12 par strømper på et år.

Et par om måneden.

 

Nu er mine januar-strømper færdige.

Februar-strømperne kan måske blive færdige i morgen og blive vist frem?!

 

Jeg er kun en anelse bagefter..

Et par hjemmestrikkede strømper om måneden.. det må da kunne overkommes?

Garn mangles der ikke.

Tværtimod.

Der er et hav af flotte, smukke og fine strømpeopskrifter derude på det store internet, men det meste af mit strømpegarn er selvstribende, selvmønstret eller spraglet og det synes jeg ikke passer særligt godt med fx. hulmønstre eller flet/snoninger, så mine strømper bliver indtil videre kedelige og lige ud af landevejen.

Jeg har lovet mig selv, at når det spraglede strømpegarn er til ende, må jeg gerne købe strømpegarn igen og så skal det være ensfarvet til de mange flotte mønstre, som popper op alle steder.

5 kommentarer:

 1. Sådan har jeg det også. Når jeg er færdig med alt det strømpegarn, må der gerne købes mere :)

  Jeg er igang, har nået de første to måneders strømper. Skal snart igang med nr. 3.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Ok jeg kan se at du ikke er fra Ilulissat men Sisimiut. jeg er så gammel at jeg besøgte Grønland i 1975 og da var navnene anderledes og jeg har ikke før set et kort med navnene på så tak for det- Nu er jeg meget mere med. Jeg var dengang med FDF i Danmark på tur i 3 uger. Vi fløj til Søndre STrøfjord og sejlede og lagde til i Holsteinsborg hvor vi besøgte en højskole så vidt jeg husker. Derfra sejlede vi til Egedesminde og boede der i 1 uge. Vi delte holdet i to og den ene halvdel tog en flok unger med på sommerlejr på et nedlagt udsted og vi andre holdt byfest og besøgte forskellige steder og var til konfirmation.
  Vi var en lille flok der sejlede med en politibåd til Hunde Ejlande og boede i skolen - hvor der ikke var vand- det måtte vi hente ved at hakke i et isbjerg.Desuden vaskede vi op i havet- lidt tosset men det virkede.
  Såvar vi på Disko i Godhavn og gik nogle lange spændende ture- en af dem der var med var nyuddannet biolog med speciale i arktiske planter- det var spændende og derfra rejste vi til Jakobshavn og boede i 5 dage og så gik ture ellers til Sdr Strømfjord og hjem. Det var første gang jeg var ude at flyve- jeg var kun 19 år men det var en fantastisk rejse og jeg mindes det med stor glæde og lidt vemod fordi jeg aldrig kommer til Grønland igen.

  SvarSlet
 3. Jeg har det som dig. Alt for meget af det selvmønstrende garn; men det skal jo bruges. Heldigvis dukker der også lidt op af gemmerne, som kan bruges til de mange smukke mønstre, der findes rundt omkring.
  Har lovet mig selv, at når lagret er skrumpet, må der gerne købes sokkegarn; men IKKE selvmønstrende. Det gider jeg nemlig heller ikke mere.
  Sokke KAL, den er jeg også med på og som dig, lukkede jeg af på januars sokker i aftes ;-)). Februars sokker .. tjah, der er slået op, strikket et par pinde, men ikke mere,.
  God strikkelyst. Du kan sagtens indhente det :-).

  SvarSlet
 4. Sikke en sjov ide.

  jeg er selv vild med arwetta strømpegarn, det er i så mange lækre farver.

  Overvejer at hoppe på, men kan ikke lige gennemskue. skal man være medlem af noget gruppe? og hvordan dælen laver man indlæg?

  SvarSlet
 5. Lis: Jeg har færdiggjort to par og et par bittebittesmå spiral-strømper til en baby (hvis baby, ved jeg dog ikke endnu)

  Karin Grøn: Det kan være lidt svært for folk udenfor Grønland at sætte en rød prik ud for byerne. Navnene er anderledes og ikke noget, som man lige forbinder med noget kendt, men Sisimiut er let at sige: Si si mi ut.. lige ud ad landevejen og betyder iøvrigt: "stedet med de mange rævehuler"

  Anne-Mette: Jeg er færdig med februars strømper, så jeg er rigtig godt tilfreds med mig selv nu. Jeg bilder mig selv ind, at for fremtiden bliver der ikke købt mere selvstribende strømpegarn medmindre jeg skal bruge det her og nu.. ikke noget med at falde i fristelse fordi det er flotte farver og sådan noget ;-)

  Lise: Det er webstrikmedlemmerne, der strikker strømper sammen og er du medlem kan du skrive ind til gruppen, som har en blog, hvor billeder af strømperne postes af dig selv

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.