lørdag den 28. maj 2011

“Fxxx school”, står der i panden!

Laura havde sidste skoledag i går og traditionen tro, var der ingen skoledag i gængs forstand.

Hun drønede rundt i byen fra den meget, meget tidlige morgenstund sammen med sine klassekammerater og larmede iklædt underligt tøj og hvad der dertil hører..

Grydelåg, signal-horn, hjulfælge, der blev trukket hen ad asfalten, gamle tønder, bradepander, der blev banket på og dåser.. you name it!

laurassidsteskoledag

De gik rundt til alle deres lærere og vækkede dem før fanden fik sko på og fortsatte løjerne på skolen.

De seneste par år har vand været forbudt, så der bliver kastet ris istedet for vand. Det er forøvrigt det, som Laura står og hælder op i sin hånd og som jeg får over mig efter billedet er taget Smiley

Eftersom hun ikke havde sovet om natten, sov hun hele dagen for at stå op og tage ud og spise pænt med sine klassekammerater på hotellet.

Der blev, efter hvad Laura fortalte og hvad jeg kunne lægge sammen, holdt en kanon-efter-fest hos een af klassekammeraterne.

Og gæt forøvrigt så lige, hvem der sad i sofahjørnet og hæklede til laaaaaangt ud på natten og forsøgte, at lade som ingenting, lige indtil telefonen ringede og Laura ville hentes?

Jeg behøver næsten ikke engang at gætte, at det er een af eleverne, der har moret sig med at sætte lidt beskyttelse mod skidt og snavs på vores anhænger-træks dut på bilen.

funny

Den får lov at sidde.

hætte

3 kommentarer:

 1. Arraa, tiden går og nu er Laura allerede på vej ud af folkeskolen. Må hellere vise billedet til hendes små fætre, der holder weekend her hos os i sommerhuset.
  Knus herfra strandgårdsvej i Gerå

  SvarSlet
 2. Og hun har lært engelsk:-)

  SvarSlet
 3. Lea: Lidt må man da sige, at hun har lært fniis fniis

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.