tirsdag den 19. august 2008

Gude-bøf

Om det var besværet værd? OM? Dét lover jeg! Det var gude-mad: møre, møre lidt røde rensdyrbøffer krydret med meget fint hakket med persillehakkeren..grønlandske håndplukkede 100% økologiskgrønlandspost, salt og peber, ovnbagte kartoffelbåde, haricot vert kogt al dente og fedende sovs. MUMS..siger jeg bare! Tørrede grønlandspost blandet med tørrede blåbærblade (grønlandske 100% økologisk og håndplukkede, og tørrede i stuetemperatur)sammen med den almindelige earl grey te kan iøvrigt fint konkurrere med kusmi te smagsmæssigt, og hvis du har en sød svigermor, der har masser af lavendel, er det også fint, at tilsætte en anelse af de fine blå blomster i, hvis du nænner det?

3 kommentarer:

  1. tuttu mamarunarpalukkaluaq

    hilsen SJ :)

    SvarSlet
  2. Takussagaluarpatit mamat..neriartorniarit! Anaana

    SvarSlet
  3. Grønlandspost?? Hva`hulen er det for noget?

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.