onsdag den 29. april 2009

Forfra

Nej, hvem gider have et så flot sjal i strømpegarn?? Og så til og med med fejl i? Ikke mig. Trevle op, trevle op og forfra i det blødste, blankeste baby-alpaca, som jeg købte i Nuuk i februar 2008, da jeg var på kursus. Jeg ved altså ikke hvorfor, men noget garn nænner jeg bare ikke at bruge, og det her er altså noget af det.. indtil lige før. NU skal det altså i brug. Det er stadig kun en “prøve” for jeg vil VIL strikke det i det moskusgarn, som jeg fik af Lena i fødselsdagsgave (i år)

4 kommentarer:

 1. Var det ikke fra Johannes (thi hi)

  SvarSlet
 2. Jeg tror altså godt du kan gå lige til moskusulden.Baby-alpacaen ligner da det jeg skal have til mit hvide af samme slags - engang.
  Jeg har også et mønster der hedder noget med "påfugl" (på engelsk) det er også SÅ flot og en udfordring at strikke - og så er der jo lille Asta der vokser og vokser:-)

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende med din påfugl, Gitte. Giv et praj, når du går i gang eller rettere når du er færdig med det og kan vise det frem. Jeg tør altså ikke kaste mig direkte ud i moskusulden. Det er så dyrt og jeg vil gerne lave en prøve først at lave fejl i.. Jeg er en kylling. Nåårh ja, Lena, jeg glemmer hele tiden at det var fra Johannes :-)

  SvarSlet
 4. +Kære Dortheivalo.
  Jeg er bestemt èn af dine faste og daglige læsere! - Jeg nyder at følge med i jeres hverdag - se familien og det dejlige land! Hardys skønne fremstillinger af kuglepenne i rensdyrtak, dine/jeres billeder af LIV og HVERDAG og LANDSKAB. - Din måde at skrive og beskrive på er dejlig! Tak for det! Knus til jer alle. Faster K.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.