fredag den 17. april 2009

Forårstegn på forhjulene

I Danmark maser og aser planternes sig op af den kolde muld. Træer og buske spirer og knopperne er ved at springe ud og jeg sluger det hele gennem min lille 14 tommers skærm, og helt ærligt, så ville jeg da gerne opleve en weekend eller to et sted i Danmark. Bare lige mærke duften af foråret og se sommeren trippe ombord i landet, Danmark. Heroppe er de første forårs-tegn ganske anderledes, for heroppe spirer og gror alting vistnok under sneen. Lige pludseligt plejer sneen at være væk og mælkebøtterne ligner små sole uden at vi har bemærket at de var på vej, men inden ligger der store vandpytter på vejene, og man skal køre langsomt for ikke at sprøjte fodgængerne ind i snavset vand og indkassere sure blikke. De allerførste forårs-tegn er lange sorte istapper på bilens hjulkapsler, og larmen når man drejer. Kan du forestille dig det? Her har istapperne dog været ekstra kunstneriske og flotte på højre forhjuls nav-et. Hvordan er det sket? Hvorfor er det sket? Hvorfor bliver tapperne siddende? Hvorfor? navbilhjulnavhjulethjulkapsel   Det kunne der sikkert komme en rigtig god fysik-opgave ud af, Jan/ Klaus?! Jeg var en smuttur hos min far, der har lavet et par strømpepindeholdere til mig. mineholdere Mums, det er altså blæret, når jeg hiver strikketøjet. Så betyder det ligesom ikke så forfærdeligt meget, at der er småfejl i strikketøjet eller at det er de sædvanlige håndledsvarmere, jeg strikker. strømpepindeholder1 Hæ! Og en rask beslutning, og jeg solgte alle hans 15 kuglepenne i rensdyrtak i byens turist-forretning. Han syntes, at han fik en god pris for dem og det syntes de også, de gjorde. Alle er tilfredse, måske lige med undtagelse af mig, for jeg havde jo forestillet mig, at de skulle være bærende element i vores fælles, kommende webshop.  Mine t-shirts er på vej, og jeg håber, at min far så kan nå at lave lidt til holde handlen i gang.. måske med nogle strømpepindeholdere i rensdyr-tak, toparstrømpepindeholdere som turist-butikken godt nok også lagde bestilling ind på, men jeg synes nu….hvad synes du??

14 kommentarer:

 1. Jamen jeg vil da gerne ligge en bestilling ind på sådanne pindeholdere ;-)
  Kan den klare 5 strømpepinde - til en sok?

  KH Siffe

  SvarSlet
 2. Ja, Siffe, den/de kan godt rumme et helt hold strømpepinde a' 5 stk. Jeg synes det er lidt blæret med "kunst" på strikketøjet

  SvarSlet
 3. Jeg synes helt bestemt også, du skal lave en webshop, så vi har en chance for at købe nogle af de lækre sager. Men du skal nok regne med at bruge noget tid på at pakke og sende. De er lækre de strømpepindeholdere.

  SvarSlet
 4. En webshop er så absolut en god ide for os, der ikke sådan liiige kommer forbi! De er lækre, de strømpepindeholdere. De må blive et hit i strikkeverdenen

  SvarSlet
 5. Torrat, meget flotte.
  God weekend

  Phine

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte både pulsvarmere og Hardys pindeholdere. Har han selv fået ideen?
  God weekend til alle fra
  farmor

  SvarSlet
 7. De er da så smukke. Jeg kommer da også gerne med en forhåndsbestilling!

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe,
  jeg ville elske at have sådanne nogle strømpepindeholdere!
  Lona

  SvarSlet
 9. Jeg tror, der kunne være ganske godt salg i sådanne skønne strømpepindeholdere... tror da bestemt, at mine luksus pinde skulle have godt af lidt luksus beskyttelse ;)

  SvarSlet
 10. Jeg mangler ikke strømpepindeholdere- men ville elske at have et par lavet af din far af rensdyr, det ville være det ultimative luksus - så ja en webshop fra din hånd der sender til danmark ville være herligt :-)

  SvarSlet
 11. Suk, hvor smukt! Jeg sidder her med vand i tastaturet, af overskydende mundvand!

  Jeg siger det lige igen, du skrev for nogen tid siden om hvordan resterne kunne bruges til dette og hint. Må jeg foreslå nogle nåle til strik. Du ved, sådan en lang jawert man lige jager i et sjal, til at holde det på plads. Det tror jeg ville være en sællert! Jeg ville i hvert fald gerne være en 'købert'! Måske han allerede laver sådan nogen, jeg har bare ikke set billeder af dem.

  Lige meget hvad, så er hans arbejder bare så smukke! Tak for kikket, igen igen!

  SvarSlet
 12. Hej Dorthe
  Det er meget fine ting din far laver. Hvis du begynder at sælge heraf, vil jeg meget gerne købe både pindeholder og kuglepen. Som altid en glæde at besøge din blog og se dine mange fine billeder, der giver lyst til engang at besøge Grønland, for hvor har I smukke omgivelser.
  God søndag.
  Kærlig hilsen Hanne, Randers

  SvarSlet
 13. Jeg har sendt bestillingerne videre til min far..og fået ham til at læse jeres fine kommentarer her. Hanne, du skal da være mere end velkommen i Grønland og omgivelserne er smukke og endda smukkere i virkeligheden

  SvarSlet
 14. Så fantastiskt vackra hållare!! Kan man få sändning till Göteborg,Sverige också?
  I så fall vill jag beställa 2 uppsättningar så min kamrat också kan få ett par.
  Hälsningar från Göteborg

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.