søndag den 6. august 2017

Skruen i vandet

Vi ville bare ud og trodsede lidt vores sunde fornuft.

Kun en ganske lille smule.

Vores påhængsmotor er mere end almindelig ustabil i tomgang.. eller måske skulle vi snarere sige at den er enormt stabil i tomgang, for den går i stå og gør det ganske stabilt, men vi kan stadig give den flere omdrejninger i tomgang, men det kan ikke være specielt sundt.

Motorblokken bliver alt, alt for varm og vandafkølingsstrålen som skal stå skarpt og kraftigt, som hos en ung mand, der tisser, ligner nu mere en gammel, morgensur mand med tømmermænd og det skal der naturligvis rettes op på.

Mekanikeren vil se på det i morgen, men nu er det jo ikke tomgang vi skal sejle i når vi er ude, så vi pakkede lidt sammen og listede ud af havnen fredag aften, da alle andre drønede enten på jagt eller på værtshus.

Vejret var ikke så fint.
Faktisk stod der en grim nordenvind ind og gav hvide tænder på bølgerne, men sålænge vinden holder sig i nord for vores vedkommende skal vi bare holde motoren i gang, humøret højt og skruen i vandet.

Vi kom af sted og det var akkurat lige det, som jeg havde allermest brug for.

Jan og jeg har stort set ikke været alene siden før sommeferien, så vi trængte til at være to-somme og være i hinandens stille selskab.

Vi er gode til at være ude sammen.

Der behøves næsten ingen ord og oftest slet ingen.

Det er betryggende, at kunne drage afsted og vide sig sikker på hinanden.

Vi nød vores ude-liv og vi nød, at den kolde tåge lettede og gav plads for solen.

småblomster

Heldigvis var der ikke bragende varmt, som der har været alle de andre dage, siden vi kom hjem, for hvis der havde været bare en anelse varmere, er jeg overbevist om, at der havde været endnu flere millioner august-fluer.

Jeg er ikke helt klar over om det er det samme som mitter, men jeg er ethundrede på at de er møg-irriterende.

De kravler ind overalt og det er uanset, hvordan du forsøger at beskytte dig. Og de er i millionvis.

Jan er ikke plaget af dem, men synes da også at de er pænt irriterende. Han slår ikke ud på samme måde som fx. jeg gør.

Jeg slår ud, hæver op som en anden spærreballon og så klør det i dagevis. Uafbrudt og så lidt mere til.

De ganske almindelige myg, kan man beskytte sig en smule imod med diverse sprays, olier og cremer, men de små bide-sataner er noget som er sendt direkte fra helvede, hvis du spørger mig.

(Rensdyr-kranie.. alle styrter afsted på rensdyrjagt. Det handler om at fange størst og fange flest og bagefter skal hele molevitten helst postes på facebook. Vi tager den med ro. Vi har ikke så mange munde at mætte og vores ego, kan godt klare at misse eller kun skyde helt hvide, afpillede kranier af selvdøde dyr med kameraet. Ingen stress og ingen jag.. )

kranie

Vejrudsigten havde lovet mere vind, så vi ændrede vores planer og sejlede hjem lørdag aften, hvor vi havde sat næsen op til at blive til søndag.

Det gør ikke så meget. Vi nød det sålænge det varede og vi ved jo at der kommer flere weekender, som giver glæde og overskud.

Vi havde nok at give os til herhjemme også.

Vi fik blandt andet spist godt og afsluttet sommerferien med købe-grød og biograftur.

De boller, som jeg satte til hævning er både blev sat i ovnen og taget ud igen, så jeg føler at jeg er nogenlunde forberedt på at møde hverdagen med alt, hvad den indebærer, i morgen, når den første arbejdsdag skal tages i brug.

Min døgnrytme har rykket sig mindst et par timer til den forkerte side, så jeg skal tvinge mig selv i seng og det skulle have været sket for en time eller to siden.

Håber, at din weekend har været lige så god som min?

1 kommentar:

  1. Min weekend var præget af travlhed - job, klargøring af lejlighed, pakning, bagning og tusinde andre småting. Men nu har jeg ferie, og jeg nyder det helt ned i tæerne.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.