lørdag den 4. maj 2013

Wingspan, tøfler og hækleprøve

Min søster Dudi ville også meget gerne have en strikket kjole, så hun købte garn hos garnudsalg og fik det sendt op til mig.. troede hun, – eller jo, det er skam sendt op, men ikke som hun troede, med fly.

Næ, nej.

Post Danmark var så flink at sende det med skib til trods for at hun har betalt for at få det sendt op med fly, så garnet er endnu ikke kommet og hvis jeg har set rigtigt på kalenderen på post Greenland, så er garnet kommet med skib i dag og kan måske hentes på posthuset mandag eller tirsdag.

Det koster næsten dobbelt så meget at sende med fly, som med skib og tager minimum 2-3 uger, så jeg har ikke rigtigt ville starte nyt stort striktøj op, når jeg ved at lige om lidt dukker garn op til en kjole.

Jeg havde håbet at kjolen var færdig nu og næsten kunne sendes afsted og tilbage til Dudi.

Post Danmark har i telefonen overfor min søster forsøgt at smøre ansvaret af på Post Greenland, men vi, som godt kan tænke to sammenhængende logiske tanker, kan ikke få det til at passe med at Post Greenland skulle have blandet sig i Danmark og smidt dansk post ombord på Mary Arctica og ikke på flyet.

Nå, men det bliver både efterår og vinter igen og kjolen er jo klassisk i sit snit, så den kan vel bruges et par år endnu uden at min kære søster bliver helt til grin.

Jeg glæder mig til at strikke til hende og glæder mig til at mærke hvilket garn hun har valgt til sin kjole og mens jeg har siddet og ventet på at modtage garn til kjolen har jeg strikket et par tøfler i Karisma garn

t1

t2

t3

t4

(Ved du forresten, hvor svært det er at tage et billede af sine egne fødder forfra??)

og et wingspan-sjal i kauni-restegarn

1

2

3

4

5

og nu sidder jeg så og hækler ingenting og bare for at holde hænderne beskæftiget

(Mønsteret er trukket helt ud til det yderste, så det kan måske være svært at se at det er mønsteret: Star stich?)

Og da jeg ikke lige vidste, hvad jeg skulle stille op med den hækleprøve, som jeg havde lavet, syede jeg den sammen til et slags rør og krængede det så udover et gammelt marmelade-glas, som nu står med et fyrfadslys i.. ikke lige det, som jeg synes gør sig bedst, men så gik hækleprøven ikke helt spildt

ss1

ss2

Nu vrider jeg hænderne lidt igen og forbander postvæsenet endnu engang, mens jeg tænker, hvad jeg kan finde på mens jeg venter.. jeg finder på lidt og ingenting og glæder mig til at mærke det garn, som min søster har valgt til sin kjole

2 kommentarer:

  1. Rigtige fine tøfler og jeps billede af ens egne fødder er ej nemt.
    Spændende med kjolen til søsteren din.

    SvarSlet
  2. Hej DortheIvalo
    Wingspan strikke opskrift pigiviuk?

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.